Üstteki üyenin iyi yönlerini vurguluyoruz.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İsteyen gif koyabilir buna engel olamam. Gifler bu forumda yalnızca bana özel olan bir şey değil ama sadece House giflerini bana bırakırsanız sevinirim, internetteki diğer tüm gifler sizindir. B)

Ayrıca konu kişilerin iyi yönlerini öne çıkarmak istemiş ama tahmin ettiğim gibi iyice saptı.
Bundan sonra sadece Wukong gifleri paylaşacağım B)[DOUBLEPOST=1436730787,1436730702][/DOUBLEPOST]
İsteyen gif koyabilir buna engel olamam. Gifler bu forumda yalnızca bana özel olan bir şey değil ama sadece House giflerini bana bırakırsanız sevinirim, internetteki diğer tüm gifler sizindir. B)

Ayrıca konu kişilerin iyi yönlerini öne çıkarmak istemiş ama tahmin ettiğim gibi iyice saptı.
Bundan sonra sadece Wukong gifleri paylaşacağım B)
DİNLEMİYOR MUSUNUZ BURASI SOHBET KONUSU DEĞİL!!!
Komut Ustası:EminGNY
Kardeş post kasma yeri geride kaldı ileriden sola dön u dönüşü yap 20 km sonra görürsün (Forum oyunları burası)

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Darius hayranı olan bir kişi. (Bu cümleyle kamuflajımı giyindiğime göre artık @FroZenBrainTR'nin "Sohbet konusu değil burası!" radarlarına takılmadan geçiş yapabilirim.)

Wukong için zamanında çok baktım da bir-iki tane dışında gif yok.
Yaparız sorun değil 2 el wukong oynayıp gif yaparım onlarla
İyi bir insan görüyorum

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Darius hayranı olan bir kişi. (Bu cümleyle kamuflajımı giyindiğime göre artık @FroZenBrainTR'nin "Sohbet konusu değil burası!" radarlarına takılmadan geçiş yapabilirim.)

Wukong için zamanında çok baktım da bir-iki tane dışında gif yok.

Troll olması, cuk oturan gifler paylaşması ve "Yakıcı" olması :/
Dostum yakı10 hany B)