Edepsiz insan bir hayvandır.İnsan diyen varmı ?
(İnsan hayvanlar sınıfına girer)
İnsan zaten hayvan ?Edepsiz insan bir hayvandır.
İnsanları Hayvanlardan ayıran sadece beynimizi kullanabilmemizdir Fakat bazıları kullanamıyor tabii ki (Lafım sana değil hani şu gördüğün muhteşem kişilere)İnsan Hayvanlar Alemi'nin "HOMO" cinsine bir üyedir.Herkes biliyor bunu.
Ben edebi bir açıdan bakıyorum. Sizin bakışınız biyolojik bir açı.İnsan zaten hayvan ?
Evcilleştiririm ben bunu , kaç para?@rayandu06 ben seni tam şu olarak görüyorum
Mantis Karidesi.
Lakabı:Boks Şampiyonu.Sen gözünü 1 kırpışında o 500 yumruk atabilir bu karides. Ayrıca tek bir vuruşuyla bir golf topunu uzaya fırlatabilir(Gerçektir. Kaynak :National Geographic)
Bu da tipi (biliyorum çok sevimli)
![]()
1.Sanırım satılık değil ama ekipmanın varsa bulabilirsinEvcilleştiririm ben bunu , kaç para?
He bu arada yenir mi bu?
Öldürüp yesem?1.Sanırım satılık değil ama ekipmanın varsa bulabilirsin
2.yenmez. Günah ve miden patlar. Çünkü midende öyle bir vuruş yapar ki...
46 gram pek büyük bir ağırlık değil aslında. Uzaya gönderdiğimiz uyduları bile geçebilir.[DOUBLEPOST=1436732162,1436732127][/DOUBLEPOST]
Sen onu öldürene kadar bıçak tuzla buz olur :sÖldürüp yesem?
Çinli değilim ben canlı yemem zaten.
O zaman bu 'Yaratık'ı evcilleştirirsem , dünyanın gıralı olmuş olurum46 gram pek büyük bir ağırlık değil aslında. Uzaya gönderdiğimiz uyduları bile geçebilir.[DOUBLEPOST=1436732162,1436732127][/DOUBLEPOST]
Sen onu öldürene kadar bıçak tuzla buz olur :s
Yalnız canlı olarak bulman için dalış yapman lazım. Her yerde yiyecek olarak satılıyor.Evcilleştiririm ben bunu , kaç para?
He bu arada yenir mi bu?
He iyi , yenilebilir yaniYalnız canlı olarak bulman için dalış yapman lazım. Her yerde yiyecek olarak satılıyor.
Evet ama müslümansan günah kazanırsın.He iyi , yenilebilir yani.
Tüh be , tadını merak ediyordumEvet ama müslümansan günah kazanırsın.