- En iyi cevaplar
- 7
yeni hesap açtığın için ban
Bunu herkese aciklamak zorundamıyım açmak istemiyodum ama zorunda kaldımyeni hesap açtığın için ban
Hammer time ın ne oldugunu bilmediğim icin Ucan double epic extra multi tehlikeli öldürücü darbeli expert ultra mega killer pıçaklayıcı kafa kıran derinin üzerinde sigara söndüren penta ip BAN
Bende bana hammer time in ne oldugunu aciklayan bisey gonderdigini sandim eger animelerle ilgili biseyse anime takip etmem izlemem ve sevmem (bir iki istisna hariç mesela hala ismini yazamadigim unnumium gonderdigi animeye başlıyorum(ilk takip edeceğim anime olacak(ve hayir yoloman narutoya falan baslamiyicam)))
Bana p.m at yakışıklıBunu herkese aciklamak zorundamıyım açmak istemiyodum ama zorunda kaldım
Özel mesajdır kendisi "Yakışıklı"P.m eee pek fazla bilgim yok pc üzerinde biraz cahilim bu konularda hatta p.m nin analmini bile bilmiyorum ve bana yakisikli deme sinir olurum
Attım ve bana yakışıklı DƏMƏÖzel mesajdır kendisi "Yakışıklı"
Başka ne diyim ...Attım ve bana yakışıklı DƏMƏ
Adıma bir bak istersen mole yani kostebek ama istersen arkadaslarimin dedigini diyebilirsin uyuz derler bana yada daha yakin arkadaslarim hayirsiz der en yakinlari ismimle hitab eder Ceyhun sen seç:kostebek,uyuz, hayirsiz, Ceyhun yada bana soylenmesini istedigim sey olan MAHMUT TUNCER de diyebilirsinBaşka ne diyim ...![]()
Bi araya girmese bir şey konuşuyoruz su sıradakimseyi banlamadığın için ban
Konuşmanızı mesajlarda yapın. Burası o konu değil. Şimdi konuyu kirletme de arkadaşa bi ban atayım.Bi araya girmese bir şey konuşuyoruz su sırada
Sao yu sevdiği için ban ban çiki çiki ban bankimseyi banlamadığın için ban