ScaryGhost
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Aşık olduğu için ban .-. 
Seviyorum uleyyn..Aşık olduğu için ban .-.![]()
Tavukları Özgür Bırakmalılartavukları yemek yerine beslediğin için ban (aslında besleyenler de yemek için beslemiyor mu?)
Dinledin mi? Dinle sonra konuşmüziq önerisi için bun![]()
mira nikkinin müzigi deilmi bu ^.^
Tmm...her gün dinliorm tmmı![]()
Kırıldım :'(pis fantezilerine ortak olmicam tmmı
(ama dinledim ^.^)
yeni hesap açtığından dolayı ban :/Yine yeni yeniden ve yeniden ve yine yeni yeniden ben warman11111 olduğum icin hepinizi banlıyorum
Yoloman kardeşim buyara geldigin icin cok mutlu oldum artık insanları iki kisi olarak banliyacaz ittifak kurucaz ama ne yazıkki seni banlamam gerek bu konuya geldigin icin Ucan double epic extra multi tehlikeli öldürücü darbeli expert ultra mega killer pıçaklayıcı kafa kıran derinin üzerinde sigara söndüren penta perma ok atan blaze yok edicisi kan emen insanı hayattan sogutan ip BAN(Ayrımcı mode on) Kız olduğun için ban.
Bu yazıyı okumaya usendigim için ban.Yoloman kardeşim buyara geldigin icin cok mutlu oldum artık insanları iki kisi olarak banliyacaz ittifak kurucaz ama ne yazıkki seni banlamam gerek bu konuya geldigin icin Ucan double epic extra multi tehlikeli öldürücü darbeli expert ultra mega killer pıçaklayıcı kafa kıran derinin üzerinde sigara söndüren penta perma ok atan blaze yok edicisi kan emen insanı hayattan sogutan ip BAN