LokumReyiz
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Dalı bellediğin için banYazdığın şey Mutsuz Eşek Tanrıları'nı bile güldürdü bu başarından dolayı ban!
Dalı bellediğin için banYazdığın şey Mutsuz Eşek Tanrıları'nı bile güldürdü bu başarından dolayı ban!
Ne dediğini anlayamadığımdan dolayı eşekler ve pandalar arasında olan kadim ilişkiler bozulmaya başladı... bu felakete sebep olduğun için ban!
Profil fotondaki 2 adet şeyi görünce kendim geçtiğim için Ronin team ile birlikte toplu banBir dinin tanrısı uçan spagetti canavarı,gerçek bir din,neyse ban
Ebba Zingmark o ban <3Profil fotondaki 2 adet şeyi görünce kendim geçtiğim için Ronin team ile birlikte toplu ban![]()
Sen bir Снлф (Cyka) olduğun için ban!Ebba Zingmark o ban <3
Para karşılığında poposunu veren bano ne lan ban
Yoğurda ekmek BANEşeğin malum yerine lokum soktum eşekle ilişkiye girmedim ancak onu da yaptım... böyle güzel bir şeyi bana söyleyerek beni banladığın için ban![]()
2000 olunca kısamı uzunmu diye sorun çıkmaz inş.1968 mesajlı insanları sevmem yıl gibi kısacası BAN
'2000 olunca kısamı uzunmu diye sorun çıkmaz inş.' diye soru sorduğun için 1 kere daha BAN2000 olunca kısamı uzunmu diye sorun çıkmaz inş.