Üstteki Üyeyi Mantıksız Bir Sebepten Dolayı Pataklıyoruz :D (Mantıklı İse Onu Pataklıyoruz)

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
broly olarak hiçbir şey hissetmediğim için ve sinirlendiğim için pataklıyorum ve üstüne tüm enerjimi boşaltıyorum. -> you are dead.

Aslında sen broly olmadığın için, sadece saçma sapan bir karaktere gereğinden fazla takıldığın için seni pataklıyorum :)

İtinayla bacak kırılır :)

:)
çok saçma sapan bir smiley değil mi :)
eheehehheehhe :)
ehehehe :)
ehe :)
e :)

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında sen broly olmadığın için, sadece saçma sapan bir karaktere gereğinden fazla takıldığın için seni pataklıyorum :)

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

ilk önce, ben broly'im :D ikincisi de ortalıkta smileyler olduğu için herkesi pataklıyorum. :)

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Brokoliyi pataktaldığın için seni pataklıyorum!!