Üstteki üyeyi nasıl öldürürsün?

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
ama ölü fareler :D fareleri yiyip kalırsın 300 gün .D wither ha bende mimnecrafta sokarım seni sonra mod yuklerım tank modu tanklan snei bitirrim :D
seni bir yatağa bağlayıp zombilerle dolu bir odaya koyup seni kazmayla parça pinçik eder kemiklerini çatır çutur kırıp bonemeal yaparım onla senin üzerinde ağaç büyütürüm sonra ağaccı yakıp seni mangal yaparım etini yamyamlara satıp o parayla bir sv de viplik alırım sonra sen o sv ye girince seni klan kaleme hapseder keser keser dururum sonra sv yi tekkitteki voltz packa çevirip senin üzerine 1500 tane I.C.B.M fırlatırım ve sonra tainte mahsur kalmış yaratıkların olduğu bir odada 100 gün zombi etiyle beslerim(bunu evde denemeyin !!! )

cccdage

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kafanı asite batırıp piranalara yem ederim o piranaları alır teker teker parçalarım parçalarını aslanlara yem edip aslanlarıda asite atıp öldürürüm tam sindirilmiş besin

Cromedal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
lava sokup sokup 5 ay slime ve ghast sesleri dinletirim. k**ına zombi sokar o zombilerin üzerine bulaşan b*kları kedilere yalatır o kedileri kaplanlara, kaplanları aslanlara yediririm. o aslanın b*kunu da sana yediririm. senin b*kunu ona onunkini sana... en sonunda seni aslanın g*tüne sokar çıkan bokları kedilere yalatır onları kaplanlara, kaplanları aslanlara yediririm. Kerhanede çıplak dolaştırır, 40 gün 40 gece evlendirir, kanalizasyona atar kanalizasyonu patlatır, kalıntılarını güneşin merkezine atarım.

Lycn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Üstteki Üyeyi Avusturalya Sıçrayan Karıncalarıyla Besler Dolmaların İçine Hamam Böceği Atar Yediririm Kulaklarına Kulağa Kaçan Sokarım Kabız Ederim Sivrisinek ve karınca yediririm en sonunda kusmaktan ölür

MountTurk

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
olum özentilik yapma minecraft a sokma fikri benimdi seni minecraft a sokup herobrine ye verirdim
senin gözünü parçalarım 2 gün boyunca gözünü tnt ile dolastırrım 4x4 olan bi evde sonra kapıyı açarsın dışarda zombi dolu yerler senisonra zombileri helikoptere atarım helikoptere tnt atarım helikopterde sindirilerek geberirsin sonra kallan jkırmızı parçacıklarını lavla atarım

LarcousSourceTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kafanı TNTye sokar patlatırdım!!
Kulaklarına barut döker burnuna kibrit sokardım!
Kanalizasyonda boğar sonra farelere yedirirdim seni!
Kafanı sobaya sokardım
Gözüne bıçak sokardım
Kafasında monitörü kırar ve monitörü çalıştırırdım..
Kaynar suyu üstüne dökerdim güçlü bir elektrik direğine asardım.. zzzt :D

MountTurk

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kafanı TNTye sokar patlatırdım!!
Kulaklarına barut döker burnuna kibrit sokardım!
Kanalizasyonda boğar sonra farelere yedirirdim seni!
Kafanı sobaya sokardım
Gözüne bıçak sokardım
Kafasında monitörü kırar ve monitörü çalıştırırdım..
Kaynar suyu üstüne dökerdim güçlü bir elektrik direğine asardım.. zzzt :D
LAN FARE LERE YEDİRME FİKRİ BENİMDİ SANA NOLUO EZİK KAFASIZ

Okankaraka

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Senin Vudu bebeğini yaparım sonra bebeğin bacaklarını ve kollarını koparırım ardından bebeği ateşe tutarım tam ölcekken geri çeker ve suya sokardım ardından bebeğe sürekli iğne saplarım ardından yanına gelir seni öldürmeyecek ama süründerecek kadar zehir enjekte ederim ardından gözünün içine asit damlatırım sonra vudu bebeğini suya sokarım ve sende bebekle boğulursun :D :D :D

sahra

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yavaş Yavaş Prinalara yedirim asker karınca atarım içine damla damla asit dökerim.

HolyCat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
6 saat boyunca kan akıtıp direk bulup go..ne sokarim kulaklarini cekip yediririm burnunun icine asit koyarım