Üstteki üyeyi nasıl öldürürsün?

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sende mi naruto izlion ben kyuubi yi çoktan evcilleştirdim seni madaraya verirsem görürsün.
Madara benim kankamdır :D Goku Ben Madara---Sıkıyosa çık karşımıza :D Neyse bu arada seni Gran Ray Ceronun önüne atıp ardından 10 dk boyunca Inoue'nin Kurosaki-kun sözünü dinletirim :D

ekink48

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
gözlerini kaşıkla çıkarp tecavüz edip 45 yerden bıçaklayıp 12 parçaya bölüp köpeklere yediririm

ForeverLove

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Üstümdekini en üste adım adım çıkartır diğerlerinin yazdığı her türlü işkenceyi çektiririm :D Zaten ondan sonra geriye bir şey kalmaz sanıyorum..

ForeverLove

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ey üstümdeki... :D Sana eski japon savaş uçaklarıylan saldırırım.. Adları Kamikaze'dir uçakta hiç silah yoktur ama patlayıcı yüklüdür ölümüne düşman siperlerine düşer :D

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eh be mübarek tavuk mu kesiyorsun :D

Üstümdekini en üste adım adım çıkartır diğerlerinin yazdığı her türlü işkenceyi çektiririm :D Zaten ondan sonra geriye bir şey kalmaz sanıyorum..
Bu çok ağırdı valla :D Yarışma olsaydı sen kazanırdın :D

Üstümdeki üye seni .... Ne yapıcağımı bilemedim lan :D sen git ******* et işte :D

ForeverLove

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu çok ağırdı valla :D Yarışma olsaydı sen kazanırdın :D

Üstümdeki üye seni .... Ne yapıcağımı bilemedim lan :D sen git ******* et işte :D

Bizde böyle hacı hiç yorum yapmayacaktın sen :D

Ha bide unutmadan üstümdeki üyeyi bengal kaplanının bulunduğu bir bölgede ağaca bağlarım ama tüm vücudunu bağlarım yani hiç kıpırdayamıcaksın bile tabi baş aşağı olarak bağlıcam :D Ayaklarının üstüne et parçaları koyarım ki hayvan önce ayaklarını kemirsin senin :D Bide adrenalin hapı veririm buda hemen acı yüzünden komaya girmemen için olucak kaplanın sana yarattığı acıyı her an hissedebilmen için :D