Üstteki üyeyi nasıl öldürürsün?

qwertyuı

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kollarını keser ve bacaklarını kazık sokar sonra 100000 volt elektirik verip aslanlara yemek diye verildim :)

.:YunuS:.

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
kollarını keser ve bacaklarını kazık sokar sonra 100000 volt elektirik verip aslanlara yemek diye verildim :)
Aslanlar 100000 Volt'lu Bir Adamı Yemez :) (Tabi O Kadar Volt'u Nerden Bulacaksan :)) Senin Yüzüne Bir Tekme Akuwwa Bi Uçan Tekme Bi Göz Kafa Beyin Mide Bağırsak İnce Bağırsak Kemik Kan Ne Varsa Girerdim :D

D

Doğan Can

Ziyaretçi
38 Yerinden bıçaklar kasapçıya satar 1 yıl döverim sonra onla sucuk yapar ve geri kalan etlerini kurban bayramınadağıtırım sonra...zaten sattım.

Akuena07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende onla anlaşır 1000 lire ile geri seni öldürmesini isterim, eğer olmaz ise ikinizi de 1000000 kere bıçaklar ve 10000 volt enerji ekler 300 zombi olan bir kafese atar ve lava fırlatırım.
doğan arkadaşim yanlis kisiye saldiriyon o zmn benim de kendimi savunmam lazim yunoyu salmaktan baska care yok :D
böyle bir kiza saldiriyon haberin olsunda :D

February16

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beynini çıkartıp dişlerini söküp lava atıp gayların arasına atıp herobrinenin seni dövmesini sağlayıp tetikçi tutturup uçurumdan aşağı atıp üstteki yorumlardaki yazanların hepsini yaparım :D