Üstteki üyeyi nasıl öldürürsün?

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
seni ilk bağlar keser keser organlarını organ mafyasına satarım sonra tuzları yaralarına dökerim daha fazla işkence yaparım çıplak yaparım pompalı tüfekle kafana sıakrım duvara asarım yakarım döverim zombilere yem ederim sonra o zombileri lava atarım senide lava atarım sen lavda yanarken ağzına RPG atar parçalanırsın o parçalarını pişirip bi ineğe yediririm sonra o ineğin her tarafını testereyle keserim ineğin etlerini pişirir yerim :D Edit:Caniysem beğenin :D

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben hiç uğraşmam 300 spartalı çağırırım senin o beni nasıl öldürdüğünü söyleyen ağzına altın mızrak atar ve yedek kılıçlarıyla senin ellerinle beni öldürdüğün o ellerini kesip beynini testereyle parçalamalarını isterim :D

Akuena07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
biraz sonra bana yorum yapıcak üyeyide üstteki üyeyide bütün türkiyeyi öldürür geçerim uleyyyn

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hiç uğraşmam yanından yürüyerek geçer çerme takar sonra keserim ölür gidder.

-MoNeY-

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Testereyle kolunu keser o kollarla senin kafanı çıkartır sonra o kafayı alır senin xd (Yanlış Anlama) Daha sonra cesedini yakar sonra küllerini kestiğim koluna koyar lava atarım daha işim bittimi hayır!! O kolunu atmam lava o kolla bir banka soyarım ve senin parmak izini veririm.Sonra da sen ölmüş olduğun için beni bulamazlar sonra o paraları alır seni yaktığım yere gömer koluyla birlikte oraya bırakırım bu sayede kazan kişi kopuk kolu görüp parayı alamaz vede beni kimse bulamaz.

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
seni ilk bağlar keser keser organlarını organ mafyasına satarım sonra tuzları yaralarına dökerim daha fazla işkence yaparım çıplak yaparım pompalı tüfekle kafana sıakrım duvara asarım yakarım döverim zombilere yem ederim sonra o zombileri lava atarım senide lava atarım sen lavda yanarken ağzına RPG atar parçalanırsın o parçalarını pişirip bi ineğe yediririm sonra o ineğin her tarafını testereyle keserim ineğin etlerini pişirir yerim :DEdit:Caniysem beğenin :D

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sen iksir üretici olduğğunu göre bir zaten zehir iksirini çalar sonra kuvvet iksiri gibi boyarım sonra sana içtiririm zehirenirsin

Dragonbornn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne hayal gücü var :)

Üstüne yem döküp canlı canlı aç farelere kemirtirim.Baya bi kemirildikten sonra denizde ahtapotlara atarım.Ahtapotlar yedikten sonra onları suşi yaparım :D

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
elmas madencisi olduğuna göre bi tane elmasına alır gözüne batırırım sonra testereyle keser kurtlara yem ederim o kurtları pişirir lava atarım

ByAssasin

Marangoz
En iyi cevaplar
0
minecraft force update 5000.9.4 (Roket eklenir ve birçok item)
giderim ip yaparım iple seni rokete bağlarım roket güneşe gider güneşe varcağı an uçan arabalı bir ihtiyar Naber Kanka der roket arabaya çarpınca roket patlar arabada sonra sen iplerden kurtulmuş uzayda balıklama hareketler yaparsın sonra solucan deliğinden geçersin geleceğe gidip zaman makinesine binip bu olayı değiştirirsin :D fazla uzun oldu sanırım