Üstteki üyeyi SEV !

LimonCanlanmadı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Oyun şöle üstteki üye anne karnından yeni çıkmış toparlak bir bebek (tombalak değilmiydi lan o herneyse) onu hangi şekillerde hangi pozisyonlarda (İÇİNİZ FESA Seversiniz en fazla beğeniyi alan mesaj kazanır kaybedenler kazananın sütünü içecek çıkan kazanandan çıkacak eheheheh yanında kurabiyede olcak hemde

Sizden iğreniyorum siz hastalıklı insanlarsınız süt derken marketten aldığımız süt çıkan kazanandan çıkacak evet ama çıkan şey para olacak :/ sizden tiksiniyorum hadi yaratıcı cevaplar bulacağınıza eminim şu limon denen çocuk/abi kendini çok komik sanıyor sadece kendi espirilerine kendi gülen biri oysaki .s.s.ss.
@Shrike
@zRedDraqon
@SarıBücürIsBack

LimonCanlanmadı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
adamsın eren bana ninça olmaı öğret
Lan ninçanı dövecem şimdi aptal aptal şekillere girip ninca olunmaz konuyu amacından çıkarmayın ninca olmak için nardo (naruto) gibi 3 lafınızdan biri datteboyo nandeeğ nandeeeğ sakura suck me olmalıdır avarat bir ninca olacaksanız her lafınıza şunu ekleyeceksiniz saske my pus... neyse onu özelden yazarım

yasinTTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
konuyu anlamadıgım ve senin bize nandeg falan dedigin için ba- dur bidakika yanlış konuymuş.

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Umarım ki sevmek kelimesi fesat anlamda değildir ve ben fesat olmayan anlamda kullandım.
Uçurumun kenarında düşmek üzereyken severdim