Üstüne Baktığımız Bloğun Adını Söyleyen Mod [İSTEK]

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba arkadaşlar ben fthbTR,
Kendime bir modpack hazırlıyorum. Aslında modpack denemez çünkü birkaç modu config vs. hiç uğraşmadan indirip minecraft'ımda toplayacağım.
Liste hazır ve thaumcraft 4 şu an yüklediğim tek mod. "Nasıl yükledin bana bu bilgi çok lazım!" diyen olursa tek yaptığım skydaz'dan indirmek. 1.6.4 mod.

Yer almasını istediğim bir mod var. Üstüne gelince baktığımız bloğun adı ve hangi mod ekledi yazan mod nedir?
Takip ettiğim bir gamer bu modu kullanıyor onun videosundan alınan bir görüntü ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Not enought items
Aslında bana ulasılsan sana yapabilirim.
NEI mi? Gerçekten mi? NEI'de böyle bir özellik var mı?
Skypem : fatih.bulbul7 ulaşırsan memnun olurum.
[DOUBLEPOST=1402944022,1402943960][/DOUBLEPOST]------------------------------------
Araştırdım 2 yorumu da. Modun adı Waila'ymış ve bu mod da NEI'nin bir eklentisiymiş. İkinize de teşekkürler.
[DOUBLEPOST=1402944371][/DOUBLEPOST]Ve bir sürpriz ile karşılaştııım. NEI'yi skydaz'dan indirdim kurdum vee..
O kuruluyken forge çalışmıyor. Yardım edebilir misiniz?

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1402944022,1402943960][/DOUBLEPOST]------------------------------------
Araştırdım 2 yorumu da. Modun adı Waila'ymış ve bu mod da NEI'nin bir eklentisiymiş. İkinize de teşekkürler.
[DOUBLEPOST=1402944371][/DOUBLEPOST]Ve bir sürpriz ile karşılaştııım. NEI'yi skydaz'dan indirdim kurdum vee..
skydazdan yüklediğin zaten installer ile geliyor nasıl forgeye yklüyosun

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Çünkü NEI'nin 1.6 Sürümleri Türkçe Bilgisayarlarda Hata Veriyor.

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
skydazdan yüklediğin zaten installer ile geliyor nasıl forgeye yklüyosun
1.6.4 ün gelmesi ile skydaz'a güncelleme geldi. Artık "VERSİON'A" mod yükleyebiliyorsun.
Waila

Modun ismi What a.m i looking at

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Teşekkürler.
Çünkü NEI'nin 1.6 Sürümleri Türkçe Bilgisayarlarda Hata Veriyor.
Peki bana bunu açıkla sonradan düzgün bir şekilde nasıl yükleyebildim?

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1402998870,1402998819][/DOUBLEPOST]
Bilgisayarını İngilizce Yap -,-
YÜKLEYE - B İ L D İ M[DOUBLEPOST=1403007080][/DOUBLEPOST]Kesin beddua ettin demi @Helter :'( NEI'den kaynaklı crash yedim. Sildim minecraft açılmıyor .s Crash Log atsam göz atabilir misin ?
NEI'yi sildim açılırken
"Not Enough Items : Any " yazıyor.

Son düzenleme:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1402998870,1402998819][/DOUBLEPOST]
YÜKLEYE - B İ L D İ M[DOUBLEPOST=1403007080][/DOUBLEPOST]Kesin beddua ettin demi @Helter :'( NEI'den kaynaklı crash yedim. Sildim minecraft açılmıyor .s Crash Log atsam göz atabilir misin ?
NEI'yi sildim açılırken
"Not Enough Items : Any " yazıyor.
CodeChickenCore yüklemen gerekiyor...

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
CodeChickenCore yüklemen gerekiyor...
Zaten ekliydi. Bir süre kullanabildim. Hata sonradan geldi. Bende NEI yi sildim. Silmeme rağmen bu hatayı verdi.[DOUBLEPOST=1403017358,1403017314][/DOUBLEPOST]-Duser.language=en -Duser.country=US
Sanırım problem buymuş ve gene bilgisayarın ingilizce olmasına bağlandı. @Helter arkadaşımdan özür diliyorum.
[DOUBLEPOST=1403017523][/DOUBLEPOST]-----------------------------------
Evet sorunumu çözdüm NEI çalıştıramayan arkadaşlar Launcher'de Edit Profile'ye gelsin ve JVM Argumants kısmına
-Duser.language=en -Duser.country=US yapıştırsın. Direk olarak tabi.
Ayrıca modpack tamamlandı!
Belki paylaşabilirim benim tarafımdan sakınca olmaz.