Üyelerin yapamadığı şeyler (pls help)

ghost121

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben arkadaşlar arasında oynamak için hamachili bir bukkit kurdum ama üyeler ocakları simya masalarını (daha varmı bilmiyom) kullanamıyorlar
eskiden hiçbiyere bir şey yapamıyolardi şimdi onu düzelttim ama bu sorun başladı nerden yapacağımı bilmiyorum bi yardım edin
PLUGİNLERİM:AlphaChest-anticreeper-autosaveworld-chestshop-clearlag-color(bu çalışmıyo galiba config klasörü yok)-essentials(bundansonra başında eesentials onlalara (E.)işaretini koydum-E.antibuild-E.chat-E.groupmanager-E.groupbridge-E.protect-E.Spawn-factions-iconomy-joinmessage-leckette-permissionsEX-worldedit-worldguard

Şöyle bir şey daha oldu bu sefer ben setspawn komutu kullanmıyorum zaten şimdiye kadar pek ihtiyacım olmamııştı yazınca bana bu hatayı veriyor: you do not have access to that command

Son düzenleme:

Twiti

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Essentials - PermissionEX - Groupmanager(varsa) hatalıdır

ghost121

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
peki ne yapmalıyım hangisine öncelik tanıcam ve nasıl tanırım anlıyacağını z nasıl yapıcam

Twiti

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Serverin çok kişi alabilecek kapasitedeyse ve Rehber - Kurucu - Admin gibi Kişilerin olmasını istiyorsan Groupmanager.
Ama öylesine oynayacağız hiçbir şey gerekmez diyorsan Permission EX

GROUPMANAGER'I TERCİH EDERİM

ghost121

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben serveri ilk önce baya güzel hale getircem ondan sonra paralı hale getircem şuanda hamachili server
ve ben sorunu çözdüm serveri baştan kurdum ve ayarlı group manager aldım

ghost121

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tmm veriyim ismi biraz komit gelebilir ıd;Generalsnevzat1473 şifre;123
belki daha sonra silebilirim o yüzden face skype adreslerini veriyim skype pek girmiyorum sadece ark oyun oynıyacağımız zaman giriyom haberin olsun
skype;gkhntn123 böyle arat profil resmim soldaki gibi
facebook;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

face resmim eskiden çekildi o yüdenküçük görünüyom