Üzgün Taco

CoolGlasses

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evvet Arkadaşlar Üst Üste Fan Çalışmaları Bölümüne Tasarımlarımı Atıyorum. Bugün Aceleyle Yaptığım Bir Resimi Sizlere göstereceğim. Fazla Uzatmadan :

CoolGlasses

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Acıktım :D konuyu açtığım gibi sekmeyi kapattım sonra tekrar girdim acıktırdın dediğinde bi fotoya baktım bende acıktım fakat bu yemeği ben bi kere yedim hiç beğenmedim yurt dışında oturuyorum ve türk klavyesi var elimde nasıl var diyeceksen babam türk sağ olsun türkiyeden getirttiriyo :D içinde sırf yağ var yemeğin resmen :D

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onun dışında güzel olmuş ama hafif basit olmuş. Sarının farklı tonlarını kullanabilirsin. İyi çalışmalar.
Belki de yakında böyle bile çizebilirsin.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Yalnız, bu bölümde sadece Minecraft temalı çalışmalar paylaşılıyor.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
@BlueLight görüyorsun değil mi? :(
Ard arda geliyor :(

BlueLight ile dün Taco muhabbetimiz vardı*

CoolGlasses

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sırf Yağ Neresini Yiyek Biz :D içindeki eti güzelde yağ çok var :D karını ağrıyo insanın :D

CoolGlasses

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fan çalışmaları Değilmi bura ? illa minecraft ile ilgilimi olması gerekiyor? gir foruma bi bak bence minecraft dışı yapanlarda var.

CoolGlasses

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buraya da bak. kaç tane göreceksin minecraft dışı. yanlış yerde olsa konu taşınabilir yani dimi ?

CoolGlasses

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D yani :D neyse kalsın taşırım sonra :D üşendim şimdi :D[DOUBLEPOST=1433427730,1433427676][/DOUBLEPOST]Güncel ++
:D