Üzülsem mi ağlasam mı karar veremedim :/

Hustphy118

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gözlüklerinle mi dalga geçecekler :) Ana sınıfına falan gitmiyorsundur heralde ? En fazla bir iki gün konuşulur sonra unutulur zaten dünyanın merkezi siz değilsiniz bunu kendine hatırlatırsan bi sorunun kalmayacaktır.

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşların olgunsa dalga geçmezler. Seçtiğin gözlük de öyle pinokyo gözlüğü olmasın. Kafana takma. Ben 7 senedir kullanıyorum. şu an Lise 2'ye gidiyorum. Ama gözlük bir süre sonra bıktırıyor.

Bazen gözümde gözlük var mı yok mu emin olamıyorum ne bıktırmasından bahsediyorsun ._.

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Olum gözlüğün güzelliğini açıklıycaz diye paylaştığınız resim yarıçıplak fit vücutlu birinin tam boy fotoğrafı mı? Megan Fox gözlük taksa da yakışır takmasa da yakışır gibi bir şey bu o yüzden abartmayın :D. Sağlık, arkadaşlarının dalga geçecek diye gözardı edip utanacağın bir şey olmamalı. İnan ben 5 sene sigara içtim ki deli gibi içiyordum son zamanlar. Ergenliğin dorukları her şeyin cıvkını çıkarmıştım. Sonra bir safra kesesi ameliyatı oldum, dedim bu ameliyat bile bu kadar koyduysa bana sağlık kadar önemli bir şey yok. Göz o kadar ciddi olmasa bile dediğim gibi, sonrasında çok daha kötü görmektense bırak ömür boyu dalga geçsinler isterlerse.

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende alabilirim her an gözlük.
Hem gözlük yakışıklı gösteriyor , vede gözlük şimdi takma yani okula başlamadan önce takmaya başla.
Hem kimse aaaa gözlük almış dört göz falan demez.
Hemde kafa atmaya çalışıyor.
Benim gibi kafacı geçnlikler için gömcen kafayı gözlüğün kalıbı yüzüne işlecek.

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olum gözlüğün güzelliğini açıklıycaz diye paylaştığınız resim yarıçıplak fit vücutlu birinin tam boy fotoğrafı mı? Megan Fox gözlük taksa da yakışır takmasa da yakışır gibi bir şey bu o yüzden abartmayın :D. Sağlık, arkadaşlarının dalga geçecek diye gözardı edip utanacağın bir şey olmamalı. İnan ben 5 sene sigara içtim ki deli gibi içiyordum son zamanlar. Ergenliğin dorukları her şeyin cıvkını çıkarmıştım. Sonra bir safra kesesi ameliyatı oldum, dedim bu ameliyat bile bu kadar koyduysa bana sağlık kadar önemli bir şey yok. Göz o kadar ciddi olmasa bile dediğim gibi, sonrasında çok daha kötü görmektense bırak ömür boyu dalga geçsinler isterlerse.

Millet görünüşünü beğenmiyor diye hayatından vaz geçecek değilsin sonuçta. Katılıyorum

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Gözlük hoştur. Sevmezsen lens takarsın yani.
Lensin iyi yanı: Gözünüz alışınca fun lenste takatsın "manyak manyak olanları" misafir çocuğu (gerçi geldiği yokta,.. geldimi sıkıntı) geldiğinde korkutursun.. <3 nihihi)

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Geçmiş Olsun da gözlük takıyorsun diye niye dalga geçsinler ?
Etrafta gözlük takan varda dalga konusu olmuyorlar *