UFO -Uzaylılar Roswell Olayı ve Kanıtlar-

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence koskoca evrende bizden başka yaşam(bu bir bakteride olabilir, bizim gibi bir canlıda olabilir) var ama hiç dünyaya disk şeklinde yada sosis şeklinde araçlarla geldiklerini sanmıyorum :D
Kim kendilerinden milyonlarca ışık yılı bir yere işsizlikten disk şeklinde araçlarla gelir ki ? :D

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlerlemek isteyen varlıklar.(Bilimsel açıdan)
Başka varlıklarla tanışmak için neler yapılmazki...

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bizim Türkler'de ilerlemek için çalışıyor.Ama sonuç ? Olduğumuz yerde sayıklıyoruz .s

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen katılıyorum. Mesela bize en yakın yıldız 4 ışık yılı uzaklıkta, yani biz ışık hızında o yıldıza anca 4 yılda gideriz. Kim bilir yaşam olan bir gezegen bize kaç binlerce ışık yılı uzaklıktadır. Hem ışık hızına ulaşmanın imkansız olduğunuda düşünürsek :D Bir uzaylı dünyaya gelmeden yolda ölür :D
Hatta belki farklı evrenlerde bile olabiliriz ?

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Aynen katılıyorum. Mesela bize en yakın yıldız 4 ışık yılı uzaklıkta, yani biz ışık hızında o yıldıza anca 4 yılda gideriz. Kim bilir yaşam olan bir gezegen bize kaç binlerce ışık yılı uzaklıktadır. Hem ışık hızına ulaşmanın imkansız olduğunuda düşünürsek :D Bir uzaylı dünyaya gelmeden yolda ölür :D
Bizim teknolojimizin milyon kat üstüne sahip çok gelişmiş canlılar olabilir bizi rahatça bulabilecek bir teknoloji..

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 evren var ve bu evren sonsuzdur.İçinde Sonsuz geçit ve sonsuz galaksi var bence 1 evren var.

Aslında bir bilim adamı farklı yüzlerce evren olduğunu kanıtlamıştı.Solucan deliğinden geçilebiliyor sadece evrenlere.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu evren yalnız olmamız için fazla büyük.Bence uzaylılar gerçekten var fakat bugüne kadar bulunan bu bulgular yeterli değil.Daha doğrusu ortada batıl bir inanç oluşturacak derecede bile değil.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İstediği kadar teknolojisi olsun, ışık hızına çıkmak imkansız ki çıksa bile yinede binlerce yıl alır.
İnsan beyni sonsuzu düşünemez.Ama bence milyonlarca yıl yaşayan varlıklar varise teknolojinin doruklarına ulaşmış olabilir.buda herşeye imkan sağlar.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yav ışık hızını evrenin hız limiti gibi düşün, hiçbir şey ışıktan hızlı gidemez. Işık hızında olsa bile yinede binlerce yıl alır diyorum.
Dediğim gibi ( Saçma bulabilirsin ) "bizim" bildiğimiz en hızlı şey ışık ama Evren o kadar sonsuzki bilmediğimiz Sonsuz şey var daha kendi dünyamızdaki gizemlerin birçoğunu bilmiyoruz. Bence evrende aklımızın almayacağı hızlar ve daha birçok şey vardır.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yav ışık hızını geçersen enerjiye dönüşürsün, geçemezsin diyorum :D
Belki enerjiye dönüşmeyi engelleyen şeyler yapmışlardır belki vucüdları buna dayanıklıdır
belki.
belki..
Belki...
Birsürü olasılık olabilir.

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
bize kara delikleri ve solucan deliklerini anlatırmısın internetten bilgi toplayıp? mesela başka bi evrenemi gidersin yok parelel evrenmi fln beni etiketlersen sevinirim :)
Tabi kide araştırır etiketlerim konuyu takip etmeyeli epey bi uçmuş gitmiş herkese cevap yazayım desem yeni bi konu çıkar :D

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler ve bayanlar sadece ve sadece H2'i bekleyin.İşte O zaman bu tür olaylar bütün kanıtlarıyla açıklanarak anlatılacak ki O programı şu an da da izlemek mümkün.Gördüklerinize ve duyduklarınıza inanamayacaksınız.Bu tür şeyler gerçek ve hepsini kanıtlarıyla anlatılıyor.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler ve bayanlar sadece ve sadece H2'i bekleyin.İşte O zaman bu tür olaylar bütün kanıtlarıyla açıklanarak anlatılacak ki O programı şu an da da izlemek mümkün.Gördüklerinize ve duyduklarınıza inanamayacaksınız.Bu tür şeyler gerçek ve hepsini kanıtlarıyla anlatılıyor.
Nasıl izleyeceğiz ?

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl izleyeceğiz ?
İşte onun için DigiTürk gerek :( Bilmiyorum ama belki internette de var.
Belgeselin adını merak edenler için söylüyorum sakın unutmayın bu tür şeylerin kanıtlarıyla birlikte anlatılıyor belgeselde.
''Ancient Aliens.'' Evet belgeselin ismi bu.
Kadim Eşek Bilginleri senin bir yalancı olduğunu ve tombiş aç eşeklerin arasına atılarak infazının gerçekleştirilmesi gerektiğini düşünüyorlar...
Evet bu kararı başka bir konuda sana sağlam laf soktum diye aldılar demi?Aaa dur O sensin ve onlsr senin kafanda her kim sana sağlam bir eşy indirse O kişiler böyle idam edilmesi için karar alı(yorsun)nıyor.