uğradığım bir haksızlık

AjStyles

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
hergün ki gibi bir pixelmon sunucusunda oynuyordum 100 level turnuvasına hazırlanırken npc lerden gelen xp lerin kapatıldığını gördüm bu beni epey sinirlendirmişti
oyuncular olarak isyana başladık ve en azından bir warp xp nin hakkımız olduğunu belirttik fakat sanırım gerçekler acıttı bu sunucuda vip üyeliğim bulunuyor yetkiliye yapacaksanız neden druuyorsunuz ? diye sorduğumda 2 saat mute yedim vipim olmasa banlanacaktım fakat bu olay türk sunucularında oyuncunun ne kadar düşük görüldüğünü tekrar hatırlamama neden oldu. Yok olan moralim bu olayla geldi gerçekten sinir bozucu. Siz ne düşünüyorsunuz ? Böyle bir olaya daha önce tanıklık ettiniz mi anlatırmısınız ?

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pixelmon yaşıyor mu hâla. 2014 - 2016 yılları arasında Türkiye'de kurulmuş olan sunucularda Usta Rehberlik yapmıştım yapılan tüm turnuvalarda şampiyon olmuştum. Sabah akşam oynuyordum deli gibi oynardım çok zevkliydi gerçekten. 60 - 70 civarı 100 level pokemonum vardı Pokedexi hemen hemen bitirdim sayılırdı. Ama ben pokemonlarımı NPC'ler ile değil. Sağda solda gördüğüm 40 level 50 level pokemonları keserek, arada maden yapıp rare candy için uğraşarak kasmıştım. NPC ile kasılma taraftarı değilim şahsen. Oyunun gerçek zevkini vermiyor NPC.

AjStyles

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pixelmon yaşıyor mu hâla. 2014 - 2016 yılları arasında Türkiye'de kurulmuş olan sunucularda Usta Rehberlik yapmıştım yapılan tüm turnuvalarda şampiyon olmuştum. Sabah akşam oynuyordum deli gibi oynardım çok zevkliydi gerçekten. 60 - 70 civarı 100 level pokemonum vardı Pokedexi hemen hemen bitirdim sayılırdı. Ama ben pokemonlarımı NPC'ler ile değil. Sağda solda gördüğüm 40 level 50 level pokemonları keserek, arada maden yapıp rare candy için uğraşarak kasmıştım. NPC ile kasılma taraftarı değilim şahsen. Oyunun gerçek zevkini vermiyor NPC.
ben ilk 2 yılında çok oynamıştım bende npc taraftarı değildim fakat şu an rareler kapalı ve poke spawnı o dönemin %5-10 u kadar(ilk 2 yılında yenilmezdim :p )