☪☪уєηι ѕєяνєя ι̇çιη αℓıмℓαя !!☪☪

Serverin Alımlarını 1 Ay Sonra Devam Ettireyimmi

• Ettir

Kullanılan: 5 31.3%
  • Ettirme

Kullanılan: 11 68.8%

• Kullanılan toplam oy
    16

safapros

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İsim : Safa
Soyisim (Zorunlu Değil) : Skypede Görün
Yaş (10 Yaşını Geçsin Yeter :)) : 12
Tecrübelerin : Rehber komutlarını biliyorum (bu soruyu pek anlamadım kusura bakma)
Kaç Swde Rehber Oldun : 7-8 gibi bir şey
Ve Belirleyici Sorumuz :
Diyelimki bir adam geldi. ve size soyle dedi sen bence yetkini iyi yapamıyorsun Sende Adama küfür falan ediyorsun neden diye adamda kurucuyu çağırıyor Sorum Şu Böyle Bir Durumda Kurucududanmı Ozur Dilersin Yoksa Oyuncudanmı ? : Kurucudan yetkimi kötü kullandığım için son bir şans isterim oyuncudan küfür ettiğim için özür dilerim
Skype [email protected]
Belki Hatırlarsın :)

DerpBoy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AJANLIK
İsim:
Emre
Soyisim (Zorunlu Değil):
Yaş (10 Yaşını Geçsin Yeter :)): 15
Tecrübelerin: Önceden pek çok swde yetkili oldum tüm komutları biliyorum diyebilirim.
Kaç Swde Mod Oldun: 2-3 Sw
Wand Bilgin: %95
Plugin Bilgin ?: %80
Komut Bilgin ?: %85
Ekibimizle Anlaşabilir misin ?: Saygılı olunursa herkesle anlaşılır. :)
Hızlı Mısın ?: Tabii ki hızlıyım :D
Anlayışlı Mısın ?: Evet
Yalancı mısın ?: Neden yalan söylememem gereksin ki? :)

SSlora_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Builder (2 Adet)
İsim : Fatih Han
Soyisim (Zorunlu Değil) :
Yaş (10 Yaşını Geçsin Yeter :)) : 11
Tecrübelerin : Birçok serverda bu görev üstüne yetki aldım . Görevime göre kendimi bu konuda profesyönel görüyorum . Ama size göre değişebilir . 2 yıldır bu iş üstüne çalışıyorum . Minecraft ortaçağ el kitabım bile var .
Kaç Swde Builder Oldun : Hatırlamıyorum . Dediğim gibi birçok serverda builderlik yapmışlığım vardır .
Wand Bilgin : %95 . Bu yüzdeyi kesin söylemiyorum ama bilmediğim komutlar tabi olacaktır . 5 tane sayıyı bu yüzden kırdım .
Plugin Bilgin ? : %80 . Pluginleri çok fazla bilmem . Ama bildiklerim de var . Bildiklerim de servera en iyi şeylerin katacağına inanıyorum . O yüzden %80
Komut Bilgin ? : %95 . Bu yüzdeyi kesin söylemiyorum ama bilmediğim komutlar tabi olacaktır . 5 tane sayıyı bu yüzden kırdım .
Ekibimizle Anlaşabilirmisin ? : Tabii ki . Ben hiç küfür etmem . Arada bir ağızımdan argo/hakaret çıkabilir . Buda bana yapılan saygısızlıklara karşı . Şimdiden özür dilerim .

baha123456

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Rehber (4 Adet)
İsim :Bahadır
Soyisim (Zorunlu Değil) :Kavalcı
Yaş (10 Yaşını Geçsin Yeter :)) :12
Tecrübelerin :Toplam 1 Yıllık Rehber Oldum [Usta rehber de oldum]
Kaç Swde Rehber Oldun :3
Ve Belirleyici Sorumuz :
Diyelimki bir adam geldi. ve size soyle dedi sen bence yetkini iyi yapamıyorsun Sende Adama küfür falan ediyorsun neden diye adamda kurucuyu çağırıyor Sorum Şu Böyle Bir Durumda Kurucududanmı Ozur Dilersin Yoksa Oyuncudanmı ? :İlk önce adamdan sonra kurucudan

LennyTete

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Builder (2 Adet)
İsim : Ali Haydar
Soyisim (Zorunlu Değil) : -
Yaş (10 Yaşını Geçsin Yeter :)) : 15
Tecrübelerin : Bir sürü sunucuda mimarlık yaptım. Ev veya yapılar yapmak da hobilerimden :)
Kaç Swde Builder Oldun : 5 sunucudan fazla.
Wand Bilgin : World edit world guard için bir sunucuda gerekenleri bilirim
Plugin Bilgin ? : Az
Komut Bilgin ? : İyi oldugunu düşünüyorum
Ekibimizle Anlaşabilirmisin ? : İyi insanlarsa ve konuşma tarzları küfür içermiyorsa tabii ki anlaşabilirim.

Ve bu arada formu doldururken tüm samimiyetimle doldurdum. Seçilmek için oyunculuk yapmadım.
Bunu söylememin nedeni seçilmek için yalan söylüyorsun demeleriydi.

SwindlerFC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Moderator
İsim : Muhammed
Soyisim (Zorunlu Değil) : Altınay
Yaş (10 Yaşını Geçsin Yeter :)) : 15
Tecrübelerin : Şimdiye kadar sayıcak olursam 3 Kere Moderator, 2 Kere admin, 2 Kere yardımlarımdan dolayı Kuruculuk verildi. (Rehberlikde de tecrübeliyim.BaşRehberliğe kadar uzandım.) (Emeklerimle Yetkilerimin artması sonucunda bu kadar yerde yetkili bulundum.)
Kaç Swde Mod Oldun : 3
Wand Bilgin : %80
Plugin Bilgin ? : %98 (+Kendi Plugin Paketimi düzenlemekteyim.)
Komut Bilgin ? : %95
Ekibimizle Anlaşabilirmisin ? : Evet, ortama hemen uyum sağlarım

Son düzenleme:

Coidzap

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
AJANLIK
İsim :Salman
Soyisim (Zorunlu Değil) :şeker
Yaş (10 Yaşını Geçsin Yeter :)) :14
Tecrübelerin :2 Faction severde Admin 1 PvP Severinde Admin 5 Faction Serverde Rehber 3 PVP Serverinde Mod
Kaç Swde Mod Oldun : 3
Wand Bilgin :Çok iyi
Plugin Bilgin ? :İyi (1 sene önce uğraşıyodum hala kanıtları var)
Komut Bilgin ? : İyi
Ekibimizle Anlaşabilirmisin ? :Her Ortama Uyum Sağlayan Biriyimdir
Hızlı Mısın ? :Evet
Anlayışlı Mısın ? :Evet
Yalancı mısın ? :yalan söylemişimdir hatırlamıyorum zaten yalan söylemeyen insan hiç görmedim her insan yalan söyler :D

Son düzenleme:

xHalter

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
şu "Yalancı mısın ?" Sorusuna Hayır Diyenlere Gülmekten Bakamıyorum Kendileri çok temiz heralde bu kadar özgüvenliler :D Görende Hayatlarında Hiç Yalan Söylememiş Zannedecek Eğer Alınmak istiyorsanız Her konuda Dürüst Olun yalancımısın sorusuna hayır demek ne daha ne konuda yalancı olduğun sorulmadı direk hayır diyorsun :D yarın öbürgün bi Olay olduğunda en çok bunlardan korkacaksın işte :D iyi forumlar.

ByLeon

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Rehber (4 Adet)
İsim :Uğur
Soyisim (Zorunlu Değil) :Karafazlı
Yaş (10 Yaşını Geçsin Yeter :)) :17
Tecrübelerin :1.5 senelik arayla birlikte toplam 7 yıl.
Kaç Swde Rehber Oldun :7 yıl boyunca cok sayıda rehberlik yaptım rakam veremiyorum :D
Ve Belirleyici Sorumuz :
Diyelimki bir adam geldi. ve size soyle dedi sen bence yetkini iyi yapamıyorsun Sende Adama küfür falan ediyorsun neden diye adamda kurucuyu çağırıyor Sorum Şu Böyle Bir Durumda Kurucududanmı Ozur Dilersin Yoksa Oyuncudanmı ? :Ben eleştiriye acık bi insanım. kolay kolay alınmam sinirlenmem pozitifimdir rizeliyim gerçi karadeniz insanı biraz agresifdir ama ben değilim :D böle şelerden dolayı küfür ediceğimi zannetmem ha olurda daha kötü bi durum olur ki sanmam olursada özür dileyecegim kisi kurucu benım yuzumden olaaya dahil oldugundan kurucuya şahsım adına özür diler sonrada oyuncudan özür diler konuuyu güzellikle kapatmaya calısırım

xTuFanTT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Knk sv nin hosting i ne?

İsim : Tufan
Soyisim (Zorunlu Değil) : Öz*****
Yaş (10 Yaşını Geçsin Yeter :)) : (Bence 14-15 olsun) 16
Tecrübelerin : 23 Serverda yetkili Oldum bro.
Kaç Swde Mod Oldun : 9
Wand Bilgin : %96 (Kimsenin %100 olamaz!)
Plugin Bilgin ? :
%95 (Kimsenin %100 olamaz!)
Komut Bilgin ? : %97 (kimsenin %100 olamaz!)
Ekibimizle Anlaşabilirmisin ? : Elbette Zaten ben seni tanıyorum, aynı serverda çalışmıştık :)
Hızlı Mısın ? : Elbettte.
Anlayışlı Mısın ? : Bir şeyi ikiletmem.
Yalancı mısın ? :
Bazı zamanlarda söylemen gerekiyor, bazı zamanlardada dürüst olmak gerekiyor. Bende bunu yapıyorum.
(Ajan Başvurusu)

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Vay be. 2 komut biliyor komut bilgim %97. Neymiş World Edit bilgisi %95'miş. "set, walls, brush"tan başka bir şey bilmiyordur.

FakirOyuncu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ajan (3 Adet)
İsim : Emirhan
Soyisim (Zorunlu Değil) : Gören
Yaş (10 Yaşını Geçsin Yeter :)) : 17
Tecrübelerin : birçok Serverde Admin , Builder ve Moderatör lük Yaptım.
Kaç Swde Mod Oldun : 12
Wand Bilgin : %95
Plugin Bilgin ? : %30
Komut Bilgin ? : %95
Ekibimizle Anlaşabilirmisin ? : Evet Anlaşabilirim
Hızlı Mısın ? : Evet Hızlıyımdır.
Anlayışlı Mısın ? : Evet Anlayışlıyım.
Yalancı mısın ? : Hayır Yalancı Değilim