Arkadaşlar bir çoğunuz Ultra Modded Survival ve ya Attack Of The B Team oynamak istemişsinizdir.Buna benzer mod paketlerindede bu sorun oluyor.Mod paketini açıyorsunuz yükleniyor ve sonrasında açılmıyor.Çözümü Çok Basit.
Çözüm videosu
(not: Videoyu Ben Çekmedim)
(Yaparken istenilen kod :-Duser.language=en -Duser.country=US)
Bu kod bilgisayarınızı deyil sadece javanızı ingilizce yapıo.Bu da mod paketini açmaya yetio.
Çözüm Yazılı:
Bilgisayar > Özellikler > Gelişmiş Ayarlar > Ortam Değişkenleri ve karşınıza bir pencere çıkacak.Orda 2 tane yer var siz alttaki yeni... butonuna basıyorsunuz. Üstteki yere _JAVA_OPTIONS yazıyorsunuz.Alttaki yere ise Üstte Verdiğim kodu yazıyorsunuz tamama basıyorsunuz ve javanız ingilizce oldu.Mod paketi açılır.
(1 Gb rami olupta niye açılmıo diyenler ram yetersizliğinden açılmıyordur)
İyi Oyunlar ...
Çözüm videosu
(not: Videoyu Ben Çekmedim)
Bu kod bilgisayarınızı deyil sadece javanızı ingilizce yapıo.Bu da mod paketini açmaya yetio.
Çözüm Yazılı:
Bilgisayar > Özellikler > Gelişmiş Ayarlar > Ortam Değişkenleri ve karşınıza bir pencere çıkacak.Orda 2 tane yer var siz alttaki yeni... butonuna basıyorsunuz. Üstteki yere _JAVA_OPTIONS yazıyorsunuz.Alttaki yere ise Üstte Verdiğim kodu yazıyorsunuz tamama basıyorsunuz ve javanız ingilizce oldu.Mod paketi açılır.
(1 Gb rami olupta niye açılmıo diyenler ram yetersizliğinden açılmıyordur)
İyi Oyunlar ...