Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adım:yavuz selim
Soyadım:tuncsoy
yaşım:13
HangiGörev:Builder Kaç sunucuda yetkili oldum :5,6 İş Bilgim:%90
Çalışma süresi:hafta içleri 5 yada 6 hafta sonuda 5 yada 6 aynı
Discord:yavuz selim
Adım : Ahmet
Soyadım : Kaya
Yaşım : 15
HANGİ GÖREV : Builder veya MOD olarakÇalıştım
Kaç sunucuda yetkili oldum : 7
İş Bilgim : WG ve Wordedit Biliom Normal Komutlsrıda
Çalışma süresi: 3-4
Discord : efsominecraft
Discord adresiniz yanlış ulaşamıyorum Adım : eren Soyadım : dağdelen Yaşım : 16 HANGİ GÖREV : mimar Kaç sunucuda yetkili oldum : 7-8 (provanas,atendon,aspiria,konoha,mythcraft) daha var hatırlamıyorum İş Bilgim : we,voxel komutlarını biliyorum Çalışma süresi: günlük 3 saat Discord : LynBuilds#2528
Adım :İdris Polat Soyadım : Karaer Yaşım :14 HANGİ GÖREV :Rehber Kaç sunucuda yetkili oldum : 5 İş Bilgim :Rehberlik konusunda iyiyimdir.Düzgün yazıyorum.Herhangi bir konuda bütün oyunculara yardım edebilirim. Çalışma süresi: 4 saat Discord :İdris Polat#7331
Adım :Kalben'S Soyadım : Sayın Yaşım :14 HANGİ GÖREV :Adminlik vea warp icin filan yardımcı builder Kaç sunucuda yetkili oldum :4 İş Bilgim :%94 Çalışma süresi:saat akşam 21:00 a kadar açıgım Discord : KalbenSayın#5236
Adım :Umut Soyadım :Aslan Yaşım :18 HANGİ GÖREV :Mimar (opum olursa sevinirim) Kaç sunucuda yetkili oldum :9 10 gibi 11 de olabilir İş Bilgim :Bir sürü Çalışma süresi:10 saat (gece 1 dede girebilirim) Discord dngUmut#2489
Adım : Umut Soyadım : Alp Yaşım :14 HANGİ GÖREV :Mod , Builder , Rehber Kaç sunucuda yetkili oldum : 5 İş Bilgim :%95 Çalışma süresi:Hafta sonları 5 saat Hafta İçi 1 saat
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.