Orada yazan sürümüde yükledim yazmayanıda yükledim bir türlü çalışmıyor yüklenmedi yazıyorSürümlerinin Uyumluluğuna Dikkat Etmelisin Bir De Hata Logunu Atarsan Arkadaşlar Daha ÇAbuk Yardımcı Olabilir.
Siz Bi Log Atabilirmisiniz Ona Göre Yardımcı OlalımOrada yazan sürümüde yükledim yazmayanıda yükledim bir türlü çalışmıyor yüklenmedi yazıyor![]()
Kuruyorum eklenti çalışıyor gözüküyor bir hata yok ama umbaska şu şu kodları ekliyor diyor örneğinSiz Bi Log Atabilirmisiniz Ona Göre Yardımcı Olalım
cursor glass
Satır 15: [13:17:57] [Thread-8/WARN]: Could not get latest artifact information: FileNotFoundException
Satır 12: [13:17:56] [Thread-8/WARN]: Could not get information about this CraftBukkit version; perhaps you are running a custom one?: FileNotFoundException
Pek Bi Fikrim Yok Lakin Tüm Skript Ürünlerinin Versiyonlarının Aynı Olması Aynı Olmasa Bile Uygun Sürüm Olması Lazım Diye Biliyorum Sizde Bi Kontrol Edin.Kuruyorum eklenti çalışıyor gözüküyor bir hata yok ama umbaska şu şu kodları ekliyor diyor örneğin
Umbaska olmasına rağmen bu kod çalışmıyor umbaskanın eklediği hiçbir event çalışmıyor loglar şuKod:cursor glass
Kod:Satır 15: [13:17:57] [Thread-8/WARN]: Could not get latest artifact information: FileNotFoundException Satır 12: [13:17:56] [Thread-8/WARN]: Could not get information about this CraftBukkit version; perhaps you are running a custom one?: FileNotFoundException
Ettim birine daha ettirdim ondada çalışmadı Umbaska vefat oldu hakkı rahmetine kavuşur inşallahPek Bi Fikrim Yok Lakin Tüm Skript Ürünlerinin Versiyonlarının Aynı Olması Aynı Olmasa Bile Uygun Sürüm Olması Lazım Diye Biliyorum Sizde Bi Kontrol Edin.
İnşallahEttim birine daha ettirdim ondada çalışmadı Umbaska vefat oldu hakkı rahmetine kavuşur inşallah