UnforGiven Ailesine Katılmak İstermisiniz?

Mcrafting

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Ben Erkam Badanka Geçtiğimiz günlerder Arkadaşların Katılımıylada Pluginer'imi Buldum

Hemde 2 Adet Katılımlarınız ve İlgiliniz İçin Gerçekten Çok teşekkür ederim

• =Şuanda İhtiyaç Duyduğum Yetkili Alımları=

Builder
Y.Builder
Rehber
Y.Rehber

Youtuber (en az 400 abone)

Başvuru Formu;

İsminiz=
Yaşınız=
Kendinizden Biraz Bahsedin Lütfen=
Minecraftla Tanışmanız=
Rehberlik yada Builderlik ile (hangi yetki için geldiyseniz) Bildiğiniz komutlar vb.=
Serverime Ne Gibi bir Farklılık Sağlayabilirsiniz?=
Sizin Eklemek İstedikleriniz7

Skype=

Erkam(UnforGivenCraft)

_HoodeD_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim:Kaan
Yaşım:13
Kendinizden Bahsedin Lütfen:Benim İçin Saygı Önemlidir.
Minecraftla Tanışmanız:3 Yıl
Yetki:Builder Bildiğim Komutlar: Brush ,Set , Hycl , Cyl vb.
Serverime Ne Gibi Farklılıklar Sağlarsın: Build Konusunda Yardım Ederim.

loris2331313123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsminiz=berke
Yaşınız=13
Kendinizden Biraz Bahsedin Lütfen=çok iyi biriyim küfüt etmem
Minecraftla Tanışmanız=3yil oldu
Rehberlik yada Builderlik ile (hangi yetki için geldiyseniz) Bildiğiniz komutlar vb.=rehber
Serverime Ne Gibi bir Farklılık Sağlayabilirsiniz?=size yardim ederim

cuma gunu gireçem abim rahmetli oldu ama şimdi gire bilirim

Mcrafting

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İlgiliniz İçin Teşekkürler Yazmaya Devam Edin Unutmayın Ne kadar Detaylı bilgi verirseniz seçilme şansınız o kadar fazla olur!

+++ günceldir arkadaşlar

ekledim.

PowneDZ33

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başvuru Formu; rehber

İsminiz=tolga
Yaşınız=13
Kendinizden Biraz Bahsedin Lütfen= 4 yıldır minecraft oyuyorum mc ile ilgili herşeyi bilirim gerekecek herşeyi yani tam tamına oynamayı bilirim
Minecraftla Tanışmanız=Mc ile tanışmam kolay oldu tek oyunculudan sıkılırdım serverlere girerdim pvp atardım
Rehberlik yada Builderlik ile (hangi yetki için geldiyseniz) Bildiğiniz komutlar vb.=rehber her komut tabikide mesela -/mute -/kick başka gerekmez
Serverime Ne Gibi bir Farklılık Sağlayabilirsiniz?= serverde saten hep aktifim 7 / 24 her gün açarım ve güvenliği sağlarım reklama karşı güvenlik önlemi
Sizin Eklemek İstedikleriniz= benim eklemek istediğim bir şey olmaz ben rehberim ama pluginerliği çok iyi bilirim müthiş bilirim yardım ederim

Skype= facebook:tolgademirhan66

horjok

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsminiz=Arda
Yaşınız=13
Kendinizden Biraz Bahsedin Lütfen=Oyunlarla ilgileniyorum
Minecraftla Tanışmanız=4-5 Yıl
Rehberlik yada Builderlik ile (hangi yetki için geldiyseniz) Bildiğiniz komutlar vb.=warp,world edit-guard, iConmony, ChestClocked , AutMe , ScorBoard
Serverime Ne Gibi bir Farklılık Sağlayabilirsiniz?= Her türlü sorulara cevap verebilirim , 7 gün 7'ye kadar açığım sonrası garanti edemem reklamlara karşı ban atarım

Mcrafting

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
serverimiz daha açılmamıştır şuanda çalışma aşammasındadır

iyi günler

GncakS

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Başvuru Formu;

İsminiz=Gönenç
Yaşınız=12.5(Martta 13)
Kendinizden Biraz Bahsedin Lütfen= Hayal Gücüm Çok Geniş ve iyi bir gözlemciyim
Minecraftla Tanışmanız= 3 yada 2.5 saymadım
Rehberlik yada Builderlik ile (hangi yetki için geldiyseniz) Bildiğiniz komutlar vb.= Y.Builder Bütün Plot Management (Plotme PlotSquared Plotz) pluginleri
Serverime Ne Gibi bir Farklılık Sağlayabilirsiniz?= Komik Pixelartlar ve Bilim Kurgu Ağaçlar
Sizin Eklemek İstedikleriniz= Büyüdüğümde Cern'de ki Hadron Çarpıştırıcılarını kodlamak ve Uluslararası uzay istasyonuna modül tasarlamak en büyük hayalim.

KenwayzeR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsminiz= ARDA
Yaşınız= 15
Kendinizden Biraz Bahsedin Lütfen=BİR KAÇ SERVERDA MOD LUĞUM VE BUİLDERLIĞIM VAR
Minecraftla Tanışmanız= BUİL İLE
Rehberlik yada Builderlik ile (hangi yetki için geldiyseniz) Bildiğiniz komutlar vb.= SIĞMAZ :D
Serverime Ne Gibi bir Farklılık Sağlayabilirsiniz?= GELİŞTİRE BİLİRİM VE SERVERİ DOLDURMAK GİBİ
Sizin Eklemek İstedikleriniz7