MrUnioDex
CEO of UnioCraft
- En iyi cevaplar
- 0
Herkese Merhaba. Plugin yazma merağı sardı beni. Açılacak olan Creative sunucum için bir plugin yazdım. Skript versiyonuda vardır konu içerisinde onuda paylaşacağım.
Ne işe yarar?:
Creative sunucularda yerdeki katman kayasını yanlışlıkla kıranlar ve ölenler için yapıldı. Creative sunucumda hiçbir şekilde kimsenin ölmesini istemediğim için bu yöntemi kullandım. Ayrıca Factions, Skyblock sunucularınızda da işe yarayacaktır. Kötü bir yetkili herkese katman kayasımı dağıttı? Hemen bu plugini kurarak Bedrockları işlevsiz hale getirin!
İzinler:
uab.koy = Bir grup yada oyuncunun katman kayası koyabilmesi için bu izni vermeniz gerekmektedir.
uab.kir = Bir grup yada oyuncunun katman kayası kırabilmesi için bu izni vermeniz gerekmektedir.
İndirme Linki:
Skript Kaynak Kodu:
Herkesin yaptığı gibi ilk pluginimi HosGeldin vs. gibi saçma şeyler yerine insanların işine yarayacak plugin yaptım. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
Ne işe yarar?:
Creative sunucularda yerdeki katman kayasını yanlışlıkla kıranlar ve ölenler için yapıldı. Creative sunucumda hiçbir şekilde kimsenin ölmesini istemediğim için bu yöntemi kullandım. Ayrıca Factions, Skyblock sunucularınızda da işe yarayacaktır. Kötü bir yetkili herkese katman kayasımı dağıttı? Hemen bu plugini kurarak Bedrockları işlevsiz hale getirin!
İzinler:
uab.koy = Bir grup yada oyuncunun katman kayası koyabilmesi için bu izni vermeniz gerekmektedir.
uab.kir = Bir grup yada oyuncunun katman kayası kırabilmesi için bu izni vermeniz gerekmektedir.
İndirme Linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Skript Kaynak Kodu:
Kod:
#Powered by Mr.UnioDex
on break of bedrock:
player doesn't have the permission "uab.kir"
cancel event
send "<RED>Katman kayası kırmak için izniniz yok!" to player
on place of bedrock:
player doesn't have the permission "uab.koy"
cancel event
send "<RED>Katman kayası koymak için izniniz yok!" to player
Herkesin yaptığı gibi ilk pluginimi HosGeldin vs. gibi saçma şeyler yerine insanların işine yarayacak plugin yaptım. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
Son düzenleme: