Unity 5 - Roll-a-Ball - Tarzı Oyunum - Önerilerinizi bekliyorum - İndirme linki

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Bilenler bilir çok öncelerinden oyun yapıyorum vs... diye konularım vardı. Ancak, bilgi yetersizliğinden ve okul yüzünden o projelerime devam edememiştim. O projelerden buyana kendimi kodlama vs... konusunda geliştirdim ve roll-a-ball tarzı bir oyun yaptım. Oyunu "GameJolt" adlı siteye upload ettim o yüzden mediafire vs... gibi bir siteden indirme linki veremiyorum. GameJolt'un kendi sitesine bağlanan bir link koydum. GameJolt otomatik olarak virüs taraması yapmaktadır o nedenle herhangi bir endişeniz olmasın. İsterseniz siz indirdikten sonra tekrardan programınızla bir tarama yapın. Umarım beğenirsiniz teşekkürler!
Ayrıca üzerinde çalıştığım 1-2 oyunum da var...
RESİMLER:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Neden Küçük Bilmiyorum...
LİNK:

64 BİTLERDE ÇALIŞIR!

DİKENLİ TOP:

YAPIMDA OLAN ANA MENÜ:
Sayfaya girdiğinizde yapmanız gereken sadece resimde ki düğmeye tıklamak.
Evde olmadığım için linki buradan veriyorum. Eve gittiğim zaman başka siteye upload edeceğim!

Oynadığınız oyunun Pre-Alpha V0.01 Sürümüydü ileride top çeşitleri renk değiştirme vs.. Eklemeyi düşünüyorum...

TAG:

@MantisWrath
@ByTheEfsane
@Sergunkorowakurwa
@SoGamez92
@lSincapl - Taglanmıyor :(
Bazıları yaşamıyor olabilir...
@sergun26

Son düzenleme:
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
İndiriyorum şu an, indirip oynayınca görüşümü bildiririm.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
güzel fakat öyle bir top yerine taş top olsaydı daha güzel olurdu :D

edit: bendede açılmadı oyun.

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
güzel fakat öyle bir top yerine taş top olsaydı daha güzel olurdu :D

edit: bendede açılmadı oyun.
Haydaaa[DOUBLEPOST=1434813590,1434813546][/DOUBLEPOST]
Oyunu 64 bit için build etmiştim. Ondan olmuştur akşam eve gittiğim zaman 32 bit update edeceğim. (Eğer dosyalarını bulabilirsem) Olmazsa 2.updateyi yakın zamanda çıkaracağım onu denersiniz...[DOUBLEPOST=1434813623][/DOUBLEPOST]
Güzel görünüyor.
Teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1434813775][/DOUBLEPOST]Kusura bakmayın beyler. Yeni güncellemeyi en kısa zamanda çıkaracağım. Hem 32 bit hemde 64 bit olarak sizlere sunacağım.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
@RedBuilder çok güzel yapmışsın, yalnız sana bir sorum olacak. Unity'de o kadar gerçekçi gölgelendirmeyi, ışıklandırmayı, yansımayı ve parlamayı nasıl yaptın? Bir de o gerçekçi gölgelendirme ücretsiz sürümde mi yoksa pro sürümde mi? (Tabi ücretsizle pro artık aynı oldu hemen hemen o ayrı mesele ama :/)

@sergun26 Skype bakar mısın?

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@sergun26 çok güzel yapmışsın, yalnız sana bir sorum olacak. Skype bakar mısın?
Bu arada Unity'de o kadar gerçekçi gölgelendirmeyi, ışıklandırmayı, yansımayı ve parlamayı nasıl yaptın? Bir de o gerçekçi gölgelendirme ücretsiz sürümde mi yoksa pro sürümde mi? (Tabi ücretsizle pro artık aynı oldu hemen hemen o ayrı mesele ama :/)
Dediğin gibi ücretsizle pro kalmadı hiçbir farkta yok artık çok iyi oldu :D Kameranın efektleriyle ışıklandırmayla vs... ile biraz oynadım bu sonuç çıktı :D İleride geliştirmeyi düşünüyorum. Top çeşitleri olacak dikenli sudan yapılmış vs...

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Dediğin gibi ücretsizle pro kalmadı hiçbir farkta yok artık çok iyi oldu :D Kameranın efektleriyle ışıklandırmayla vs... ile biraz oynadım bu sonuç çıktı :D İleride geliştirmeyi düşünüyorum. Top çeşitleri olacak dikenli sudan yapılmış vs...
Bu arada mesajı yanlış yazmışım, sergunla adın karışmış, düzelttim. Unity o kadar gerçekçi mi? Ben en son Unity 4'ü kullandığımdan bilemiyorum. Seninki ücretsiz sürüm mü?

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada mesajı yanlış yazmışım, sergunla adın karışmış, düzelttim. Unity o kadar gerçekçi mi? Ben en son Unity 4'ü kullandığımdan bilemiyorum. Seninki ücretsiz sürüm mü?
Unity'e yeni güncelleme geldi. Unity 5 diye. 2 tane sürüme ayrıldı. Personel Edition yani beleş olan bide bir şey edition buda paralı olan. Arada oyun motoru kısmında hiçbir farklılık yok. Paralıda olan her şey beleşte var. Ama paralıda beta access, performans raporu gibi şeyler var.