RedBuilder
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
İleride koyacağım ama şu anda İngilizce olarak geliştiriyorum. Çıktıktan sonra yapacağım. Çünkü seslendirmelerde mevcut olacak.Dil seçeneği olarak İngilizce ve Türkçe koymanı tavsiye ederim.
İleride koyacağım ama şu anda İngilizce olarak geliştiriyorum. Çıktıktan sonra yapacağım. Çünkü seslendirmelerde mevcut olacak.Dil seçeneği olarak İngilizce ve Türkçe koymanı tavsiye ederim.
Okiİleride koyacağım ama şu anda İngilizce olarak geliştiriyorum. Çıktıktan sonra yapacağım. Çünkü seslendirmelerde mevcut olacak.
Onlar hazır zatenOkiYa oyuna windowed de ekler misin videosunu çekersem zorlanıyorum da fullscreen'de çekmeye.
He timam o zaman başarılarOnlar hazır zaten![]()
Daha bir şey yapmadım geç olduğu için yarın ana menüyü bitirmeyi düşünüyorumHe timam o zaman başarılar
Yeni görüntü yollasanı yeni bir şey yaptıysan
Sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Yav bugün pek heves gelmedi bişeyler yapamadım. Animlere biraz baktım fazla bir şey eklemedim yaniYeni resim hani ?![]()
Tanışmamızı hatırladın mı isim çalıcı ?Yav bugün pek heves gelmedi bişeyler yapamadım. Animlere biraz baktım fazla bir şey eklemedim yaniO yüzden yarın
![]()
LoLTanışmamızı hatırladın mı isim çalıcı ?Seni ne güzel gıcık etmiştim
![]()
Şu oyunu düzgün bitirirsem steam'e geçirmeyi düşünüyorum. Ama her şey para para ve paradan ibaret
+Bi resim atayım bareLoL[DOUBLEPOST=1421960906,1421960862][/DOUBLEPOST]
Şu oyunu düzgün bitirirsem steam'e geçirmeyi düşünüyorum. Ama her şey para para ve paradan ibaretO yüzden bi kickstarter olmalı
140Tl istiyor greenlight'a koymak için
Bana bedavaya verirsin haniLoL[DOUBLEPOST=1421960906,1421960862][/DOUBLEPOST]
Şu oyunu düzgün bitirirsem steam'e geçirmeyi düşünüyorum. Ama her şey para para ve paradan ibaretO yüzden bi kickstarter olmalı
140Tl istiyor greenlight'a koymak için[DOUBLEPOST=1421960965][/DOUBLEPOST]
+Bi resim atayım bare![]()
He heBana bedavaya verirsin hani![]()