Unity3D'de korku oyunu yapıyorum, fikirlerinizi bekliyorum!

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer slenderman dan farklı bir şey yapacaksan cok daha fazla ekstralara ihtiyacın var mesela ben bir korku oyunu yapsam oyuna bir kız koyarım önüne çıkma belirtileri ise uzaktan gelen az ama cokmuş gibi duyulan o gülme seslerinden kullanırdım ve git gide sesi yakınlaştırırdım. Ortamı ise bir yıkık bina ve çevresi orman ile kaplı bir alanda yapardım ki böylelikle daha korkunç olabilirdi etrafta işiği fazla kullanmazdım ama sürekli yanıp sönen bozulmanın eşiğindeymiş gibi işiklandırmalar koyardım ve oldukça hoş olurdu birde arkasından cırzt cırzt diye bir elektrik sesi al işte yemede yanında yat. El fenerini ise pilli yapabilirsin ama pili nasıl buldurursun veya kazandırırsın onu bilemem :D

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Metro 2033 kitabındaki yaratıklar gibi yap arkadan sinsice manyak manyak sesler çıkarıp insanları bayıltanlar falan

Son düzenleme:

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi paranormal karakterini yarat bu aralar birçok korku oyunu çıkıyor hepsi pek tutmuyor ya hikayenin oyun ortamının seni içine çekmesi ya da germesi gerek.Eğer ikidebir jumpscare çıkan bi oyun yapıcaksan hiç yapma mesela slender the arrival seni hikayesi ve ortamıyla içine çekiyor bilgisayarım olsaydı level designe yardım edebilirdim oyununda başarılar

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tanışmamızı hatırladın mı isim çalıcı ? :D Seni ne güzel gıcık etmiştim :D
LoL :D[DOUBLEPOST=1421960906,1421960862][/DOUBLEPOST]
Şu oyunu düzgün bitirirsem steam'e geçirmeyi düşünüyorum. Ama her şey para para ve paradan ibaret :D O yüzden bi kickstarter olmalı :D 140Tl istiyor greenlight'a koymak için[DOUBLEPOST=1421960965][/DOUBLEPOST]
Şu oyunu düzgün bitirirsem steam'e geçirmeyi düşünüyorum. Ama her şey para para ve paradan ibaret :D O yüzden bi kickstarter olmalı :D 140Tl istiyor greenlight'a koymak için
+Bi resim atayım bare :D

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu oyunu düzgün bitirirsem steam'e geçirmeyi düşünüyorum. Ama her şey para para ve paradan ibaret :D O yüzden bi kickstarter olmalı :D 140Tl istiyor greenlight'a koymak için[DOUBLEPOST=1421960965][/DOUBLEPOST]
+Bi resim atayım bare :D
Bana bedavaya verirsin hani :D