dur fail .sBir de RedMissile logosu güzel olmuş
VIA_T41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dur fail .sBir de RedMissile logosu güzel olmuş
VIA_T41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galiba v2'yi felan indirdin. Oyun orada sadece bir bilgi vermek içindi unity'de dağ yapmayı felan bende biliyorum. Oyunda da zaten ışık olmayacak. Guiler'de unitynin hazır menü guisi onu kullanmaya devam edeceğimbak unity de zaten kendi map editor vardır bununla dağ felan ekle ekle ki dümdüz saçma sapan bir görüntü olmasın vardır onun mountain brush bende denemiştim çok önceden en kadar basılı tut o kadar yüksek felan böyle dağlar yap ve map ı büyüt sadec 1 ev le olmaz öyle oyun
kodlamanın yüksek olması gerek oyunun ışıklarını bir tık daha azalt fenerin yandığı belli olsun birde menü yani gui leri değiştir o ne öyle paintten çizilmiş gibi daha düzgün bir şey bul bence
pre alpha v0.03 ü ne zaman eklersin ?Galiba v2'yi felan indirdin. Oyun orada sadece bir bilgi vermek içindi unity'de dağ yapmayı felan bende biliyorum. Oyunda da zaten ışık olmayacak. Guiler'de unitynin hazır menü guisi onu kullanmaya devam edeceğim![]()
Ana menüden sonra ekleyeceğimpre alpha v0.03 ü ne zaman eklersin ?
Oyunda ki amaç feneri güzel göstermek değil.bence değiştir kardeş guileri buton felan ekle pek hoş durmamış ve el fenerinde low poly yapmaya çalışmışsın hiç güzel değil
Ne oldu ki ?Virüslü![]()
Wut?Virüslü![]()
Çözdüm olayı
V3 te düzeltilecek.[DOUBLEPOST=1422287714,1422287603][/DOUBLEPOST]Ayrıca bazıları eleştiri yaparken saçma sapan şeyler yazıyor sanki böyle şeyler yapmak kolaymış gibi. Lütfen bunu yapmayın!Şunu eklemek istiyorum fenerden çıkan ışık çok yamuk yani duvara yaklaşıyoruz fenerin duvara ışık vermesi gerekirken ışık kayboluyor
Eleştiriye açık olmak zorundasın. Birinin bunu yapamaması, o kişinin eleştirme hakkını elinden almaz. Madem sana zor geliyor, bırakırsın o zaman.V3 te düzeltilecek.[DOUBLEPOST=1422287714,1422287603][/DOUBLEPOST]Ayrıca bazıları eleştiri yaparken saçma sapan şeyler yazıyor sanki böyle şeyler yapmak kolaymış gibi. Lütfen bunu yapmayın!