RedBuilder
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Hmm anlaşıldı saolasınYani bu tarz işlerle uğraşanların olması çok sevindirici (akım vardı da onu şeettim önceki mesajda yumurtalarda olmayan bilmez boşver)
Hmm anlaşıldı saolasınYani bu tarz işlerle uğraşanların olması çok sevindirici (akım vardı da onu şeettim önceki mesajda yumurtalarda olmayan bilmez boşver)
Arkamdan organini cekv0.1 indirdim şu an gerçekten güzel ilerliyor ve oyun gece el feneri vesaire şu an gerçektede saat gece 2 buçuk bişiy tırstım.. Böyle devam et herzaman arkandayım![]()
Lan kendimden tiksindimBence ağzından kanlar akan garip gözlü ve sesler çıkaran sincaplar yap. @lSincapl @UsluSincap @Usta_Sincap @Diğer Sincaplar
Sent from my iPad using Tapatalk
Lan kendimden tiksindim![]()
Site facebook sayfası ve oyun içinde. Oyun içinede logo yapan diye isim koyacağım. Hakkında kısmınabir şey soracağım RedMissile için yaptığım Logoyu nerede kullanacaksın oyun açılırken falanmı çıkacak yoksa internet sitesi için falanmı![]()
oovv teşekkürler :3Site facebook sayfası ve oyun içinde. Oyun içinede logo yapan diye isim koyacağım. Hakkında kısmına
Çok yoğunum en kısa zamanda gelecek gecikme için kusura bakmayın :/[DOUBLEPOST=1422381299,1422373084][/DOUBLEPOST]Yeni resim eklendi!0.3 nerede kaldı![]()
Baya iyi fikir bir ekleme yapayım bu fikire haritanın çeşitli yerlerini pil kutusu ekle pil bitince o kutuya sağ tıklayınca pil dolsun.ses de ekle pil alma efektinePil süresi ekle sağ click yapınca daha çabuk pil bitsin.Pil bitince ışık kapansın.
-Bir de sağ clickle fener yakınca çok ışık veriyor o ışığı azalt-
Baya iyi fikir bir ekleme yapayım bu fikire haritanın çeşitli yerlerini pil kutusu ekle pil bitince o kutuya sağ tıklayınca pil dolsun.ses de ekle pil alma efektine
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi