Yardım Unkown Host Sorunu

erkutalpaslann

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.11.2
Selamın aleyküm forum sakinleri. Bugüne kadar böyle birşeyle karşılaşmamıştım. Bir kaç gündür git gide çoğalıyor bu sorunum. Sunucuda hiçbir değişiklik yapmamama rağmen oyuncularım sunucuya giremiyorlar sunucu listesinden unkown host hatasını alıyorlar sorunun nedeni ne olabilir ? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Selamın aleyküm forum sakinleri. Bugüne kadar böyle birşeyle karşılaşmamıştım. Bir kaç gündür git gide çoğalıyor bu sorunum. Sunucuda hiçbir değişiklik yapmamama rağmen oyuncularım sunucuya giremiyorlar sunucu listesinden unkown host hatasını alıyorlar sorunun nedeni ne olabilir ? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Muhtemelen domain'in geçerliliği bitmiştir. Bu durumu hostingine ilet.
Veya server.properties'den "server-ip" ve "server-port"ları tekrar kontrol et.

erkutalpaslann

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Muhtemelen domain'in geçerliliği bitmiştir. Bu durumu hostingine ilet.
Veya server.properties'den "server-ip" ve "server-port"ları tekrar kontrol et.
Bu sorun herkeste olmuyor 10 kişiden 5 inde görülüyor ama kendim ve bir kaç oyuncum hala aynı domain üzerinden giriş yapıyoruz. İnternetten biraz daha bakındım ve Dns değiştirince halloldugunu gördüm henüz bir arkadaşın üzerinde denedik ve evet sorun bu şekilde çözülüyor fakat herkes bunu bilmeyecek ve oyuncu kaybedecegim başka çözümü yokmudur ?

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Şu DNS'leri eklemeyi dener misiniz lütfen?
  • 208.67.222.222
  • 208.67.220.220
  • 208.67.222.220
  • 208.67.220.222
https://support.opendns.com/hc/en-us/articles/228008907-Windows-Server-2012-and-2012-R2