Unturned Microfon sorunu

Dincerenes

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben unturnedda microfonumu açıp konuşmaya başladıgımda cssss diye ses geliyomuş benim sesim gitmiyormuş eskiden gayet düzgün çalışıyordu format attım ve böyle olduu çözümünü bilen varmı acaba

Dincerenes

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

DöşüKıllı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Karddeş skypeda veya csgoda olmuyorda ama hemen bir yapıyım

Hemen yaptım ordada sorun yok bu olay sadece unturnedda oluyo ama benim şüpem bu oyunlar için microfon driverı olabilirmi
O zaman sıkıntı kesinlikle oyunda aynı olay bende Left 4 Dead 2 oyununda oluyordu. Çözümünü bende bilmiyorum ama driver falan varsa güncellemeyi deneyebilirsin.

DöşüKıllı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kardeş driver güncelleme programı felan biliyorsan verebilirmisin şuanda ben bulamadımda bu arada windows 10 kullanıyorum
Denetim masasında aygıt yöneticisi var oraya gir ses girişler ve çıkışları sekmesine tıkla orada mikrofon falan yazar sağ tıklayıp sürücü yazılımını güncelleştir de.

Dincerenes

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Nasıl açmıyor ne açmıyor bu arada güncelledikten sonra ne yazısı geldi güncel sürümde falan dedi mi? Yoksa güncel sürüme yükseltiyor falan mı yazdı ne yazdı.
Lan onlarıda çözdüm güncelledi bişeler felan indirdi sonra bu ses kartı bozuldu güncellemeleri geri al dedim oda çözüldü ama artık kulaklık takınca çalışmıyor çıldrıcam keşke hiç bulaşmasaydm

DöşüKıllı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Lan onlarıda çözdüm güncelledi bişeler felan indirdi sonra bu ses kartı bozuldu güncellemeleri geri al dedim oda çözüldü ama artık kulaklık takınca çalışmıyor çıldrıcam keşke hiç bulaşmasaydm
O yazıyı yazdıktan sonra driverı bende güncelledim benim ki çalışıyor şu an. Sende niye öyle yaptı bilmiyorum.