Unturned Roleplay TS3'leri üzerine bir çalışma [ Lvl 5 Acemi çalışması ]

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu gün sizlere TS3 hakkında Unturned roleplay üzerine bir çalışmamı göstereceğim sizce nasıl olmuş ? Bu arada odalarda join power ayarı var istediğiniz odaya çat giremiyorsunuz :D
DIKKAT; BU SADE BIR TS3 ÇALIŞMASIDIR.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Anlamadığım şey her odadan 3 tane neden var ? Her odaya 2 kişi girdiğini düşünürsek ortalama 35 - 40 kişilik bir unturned sunucusu varmı daha doğrusu toplasan o kadar unturrned oynayan varmı :) Perm sisteminden yararlanılıp daha göze hoş gözüken klasik bir 3-5 odalı ts sunucusu açıp mesleklerin kendi bölümünde kendine ait geçici alt oda açması gibi bir sistem ile daha fazla verim alınabilir gerçi ne gerek var bilinmez ama :ci:

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamadığım şey her odadan 3 tane neden var ? Her odaya 2 kişi girdiğini düşünürsek ortalama 35 - 40 kişilik bir unturned sunucusu varmı daha doğrusu toplasan o kadar unturrned oynayan varmı :) Perm sisteminden yararlanılıp daha göze hoş gözüken klasik bir 3-5 odalı ts sunucusu açıp mesleklerin kendi bölümünde kendine ait geçici alt oda açması gibi bir sistem ile daha fazla verim alınabilir gerçi ne gerek var bilinmez ama :ci:
RP serveri dedim mantık orada. Millet kafasına göre açarsa olmaz öyle. Rust oynar belki ve unturned oynayan 2500 insandan fazla var. 3.17.10'u duymadın sanırım. 2.0 da kaldıysan, anlarım. Hem meslektekiler teknik olarak aşağı yukarı iş birliği yapıyor. Polislerde mesela ayrılıyorlar. Olay orda. RP bu RP :) Bi de en yüksek 28 kişi unturned :) RP serverler şu aralar tutuyor. Hani ilerde açarsam kullanırım. :)

güzel olmuş klasik ama eski sürüm kullanmak neee :olgun:
Bunun eski sürümü candır :D

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
Şimdi bu sunucuyu açtığın anda bana tüm hesaplarından ulaşıyorsun ve ts3 ü atıyorsun :(
31312 yıldır roleplay sunucusu arıyorum adam akıllı