Unturneddaki Hayvanımsı 3.6.0.0 Beta Updateine Nasıl Girilir?

SoGamez92

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eski versiyon gibi kurulmuyor mu ya?
Yalnız zombiler zorlaşmış ve ragdoll eklenmiş baya hoşuma gitti.

Eski versiyon gibi kurmak mümkün değil bu versiyondaki kurulum daha fazla zaman alıyor ancak konsolu biraz havalı diyeceğimiz bir konsol :D[DOUBLEPOST=1423420279,1423420246][/DOUBLEPOST]

Arkadaşımla beraber oynuyoruz[DOUBLEPOST=1423420988][/DOUBLEPOST]

Haritayı keşfediyor.

-

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Eski versiyon gibi kurmak mümkün değil bu versiyondaki kurulum daha fazla zaman alıyor ancak konsolu biraz havalı diyeceğimiz bir konsol :D[DOUBLEPOST=1423420279,1423420246][/DOUBLEPOST]

Arkadaşımla beraber oynuyoruz[DOUBLEPOST=1423420988][/DOUBLEPOST]

Haritayı keşfediyor.

-
Keşke harita Kanada yerine Danimarka olsaydı :(

SoGamez92

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ya bu bana yapılır mı oraya gitmeyi çok istiyordum ama gidiş yolunda harcadılar beni :( Ne zevklidir oralar.

Orasının adı bundan sonra Yukon değil Kopenhag :( Ayrıca Betanın devamında üşüme gibi bir şey eklenirse tadından yenmez :D Yukonda süveter falan buldum

Dipnot : Map Editor gibi bir şey varmış sanırsam gir Danimarkayı çiz :(

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Orasının adı bundan sonra Yukon değil Kopenhag :( Ayrıca Betanın devamında üşüme gibi bir şey eklenirse tadından yenmez :D Yukonda süveter falan buldum

Dipnot : Map Editor gibi bir şey varmış sanırsam gir Danimarkayı çiz :(
Peki, üstün paint yeteneklerimle hallederim.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

SoGamez92

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O değil de beta olduğundan mıdır nedir binaların neredeyse hepsinin için boş la.Çok sinir bozucu bir şey umarım betadan çıktığında düzelmiş olur.[DOUBLEPOST=1423513073,1423513000][/DOUBLEPOST]
yabancı sunucular biliyorum yoğun oyunculu lagsız sağlam :) verebilirim bunun üstüne konu açın isterseniz bu konuyu karalamıyalım :)

:D NoSync varsa mübarek geçer