Unut! | 1.Gün

Sedatreyiz27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bugün tüm günlerden farklı şekilde uyandım. Hergün evde yaptığım kahvaltımı bugün arkadaşlarımla dışarıda yaptım. Çok güzel bir kahvaltıdan sonra akşam için plan yaptık. Tabii bu plan geriye bıraktığım 153 gün boyuncaki aynı plan yani ''İçmeye Gitmek''.
Bunu yazarken fark ettim ki alkolik Bi' insan haline gelmişim...Henüz yaşım 23 ama bu kadar içmem gerçekten fazla.
1 saat önce büroma uğradım bir kaç evrak işlerini hallettikten sonra tekrar eve döndüm. Öğleden sonra 4'de bi boşanma davası aldım.2 ailede karşılıklı anlaşarak boşanıyorlar.Hani anlamıyorum anlaşabiliyosunuz neden boşanıyosunuz? :D Neyse bu işin şakası tabii.
Pek farklı geçmedi,geçmicek bu gün ama onu daha az düşünüyorum.Daha farklı şeyler yapmaya başlicağım mesela içkiyi azaltıcam,sivil toplum örgütlerine katılıcağım vs.

Bugünlük bu kadar umarım yarın dahada güzel geçer :)

UYARI!
İçki,sigara,uyuşturucu gibi şeylerden kesinlikle uzak durun!Hava olsun diye içki içeyim,sigara içeyim falan demeyin hayatınızı yakarsınız!
Alkolik bir insanım fakat ne kadar pişman olduğumu hiç kimse benden iyi bilmez...

Allah'a Emanetsiniz Dostlar :) !

2.GÜN | https://forum.gamer.com.tr/konu/unut-2-guen.379866/

Son düzenleme:

ByErenThe

Yalnızlık tek kelime, söylenişi ne kadar kolay.
En iyi cevaplar
0
Hocam,buraya yazmak yerine bir blog site oluşturun oraya yazın. Alkol içme çay iç çay iyidir çaya bekliyorum Discord vercem özelden gel :D :cay: :cay:

ErayGulmez

Why?
En iyi cevaplar
0
Bende senden farksızım :D Her gün içki her gün sigara sonumuz ne olacak Allah bilir :D
Şaka bir yana 6 seneden beri sigara ve alkol kullanıyorum. Pişmanım iki şeyin de bir faydası yok.
Küçük kardeşlerime tavsiyem, bu illetin yanından bile geçmeyin faydasız bir şey.

Sedatreyiz27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

ByErenThe

Yalnızlık tek kelime, söylenişi ne kadar kolay.
En iyi cevaplar
0
Alkol kullanımı sağlık açısından tehlikelidir fakat bırakıldığında karaciğer 1 yılda kendini yeniler. Din açısından'da tövbe etmek en iyisidir.

Nede olsa herşeyin çözümü vardır :cay:

Soulless_Man

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alkol kullanımı sağlık açısından tehlikelidir fakat bırakıldığında karaciğer 1 yılda kendini yeniler. Din açısından'da tövbe etmek en iyisidir.

Evet [emoji4]

iPhone 8 - Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sedatreyiz27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tövbe edip 5 Vakit Namazınızıda kılarsanız sanırım bırakabilirsiniz. :)
5 vakit namaz kılıyorum zaten :) Sabah namazlarını arada sırada kaçırsamda :p

Çözümü varda,dikenli yollardan geçiyor be dostum :/
Ha bu arada çaylarımız soğudu artık skype gel artık :cay::cay::cay:

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Alkol kullandığını söyleyerek burada insanlara karşı gösteriş yapmaya çalıştığını düşünüyorum. Ayrıca sigara, alkol falan ne oluyor ya? Bu forumda sabit bir yaş kitlesi bulunmuyor, 10 yaşında çocuklar bile bu foruma üye. Forum yönetimi bununla ilgili bir kural getirmedi fakat genede bu yapmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Sonuçta kötü örnek oluyorsunuz. Bu muhabbetin sonu kötü. Sigara, alkol diye başlar bonzai, esrar diye gider.

Sedatreyiz27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Alkol kullandığını söyleyerek burada insanlara karşı gösteriş yapmaya çalıştığını düşünüyorum. Ayrıca sigara, alkol falan ne oluyor ya? Bu forumda sabit bir yaş kitlesi bulunmuyor, 10 yaşında çocuklar bile bu foruma üye. Forum yönetimi bununla ilgili bir kural getirmedi fakat genede bu yapmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Sonuçta kötü örnek oluyorsunuz. Bu muhabbetin sonu kötü. Sigara, alkol diye başlar bonzai, esrar diye gider.
Öyle mi ? :)
Yani küçücük çocuğun bu yazıyı görünce alkole başlayacağı kanaatine mi vardın?
Tabii ki hayır. Ama bunu okuyunca acı çekince tek çarenin içki olduğunu düşünebilirler.Bir çin atasözü der ki : 你不酷!
Böyle kısa cümlelerle 'COOL' olmuyorsunuz gencler :p

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Yani küçücük çocuğun bu yazıyı görünce alkole başlayacağı kanaatine mi vardın?
Hayır, ama etkilenebilirler. Zaten bizi ilk kez bu lanete başlatan merak duygusu değil mi? Çocuk kendine acaba nasıl bir şey? sorusunu sorar ve bu tehlikeli.