Unutmuşum Biraz :D - Minecraft Skywars #1

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Arkadaş hem bilgisayarın kötü oyun kasıyor videolarının sevilmediğini sende biliyorsun bırak boşa zaman harcama git daha yararlı şeyler için uğraş bu youtube 'a zaten Let's Play videolarını getirende suç o ondan özendi falan filan sonunda bu türkiyeyede geldi BOT OYUNDA geldi sonra Let's play videosu çekmeyen ama eskiden çeken Le Hamam denen o saçma salak kanal geldi sonra orda burda herkes kanal açmaya başladı
Ben senin baban olsam o videolarını görsem bilgisayarı alırım parçalarım zaten kasıyor parçalasak bişi olmaz yada gider satarım :D

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş hem bilgisayarın kötü oyun kasıyor videolarının sevilmediğini sende biliyorsun bırak boşa zaman harcama git daha yararlı şeyler için uğraş bu youtube 'a zaten Let's Play videolarını getirende suç o ondan özendi falan filan sonunda bu türkiyeyede geldi BOT OYUNDA geldi sonra Let's play videosu çekmeyen ama eskiden çeken Le Hamam denen o saçma salak kanal geldi sonra orda burda herkes kanal açmaya başladı

Ben senin baban olsam o videolarını görsem bilgisayarı alırım parçalarım zaten kasıyor parçalasak bişi olmaz
Oğlum bu kadar ağır vurulmaz ayıp :huh:

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kanka herkes bıktı sen bıkmadın. Tamam 3-4 sene önse sesim senin gibiydi, bilgisayarımda rezil Pentium 4, onboard ekran kartlı bir şeydi. Ayrıca boş konuşmuşsun çoğu yerde. Sonra dene. (2015'den çıkamadım)

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sesiin Duyunca PC'ye Roket Attım

Ve Farklı bir şey Yapmalısın Herkes De Skywars Çekiyor :/

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çocuğu bu kadar kötülemeyin.Sanki Youtube kanalı kurup biraz video atınca Dünya'nın sonu geliyor.Bırakın çeksin.

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Neden taglistte olduğunu anlayamayan ben :ha: (Şu anlık videoya bakamayacağım, belki akşamleyin.) (Muhtemelen bunu editlerim zaten :p)

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
Çocuğu bu kadar kötülemeyin.Sanki Youtube kanalı kurup biraz video atınca Dünya'nın sonu geliyor.Bırakın çeksin.
yani bırakmaya çalıştım ama sonra farkettim ivideo çeker gibi konuşmak bağımlılık yapmış sonra 2. kanalımı kurdum zaten

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence kazanmadığın videoları atma, kanal kaliten düşüyor :) Onun dışında güzel.

Ben senin baban olsam o videolarını görsem bilgisayarı alırım parçalarım zaten kasıyor parçalasak bişi olmaz yada gider satarım :D
Arkadaşım, sırf kanal için yeni bilgisayar mı alacak. Belki durumu yok? Youtube'daki videoları izlemen için zorlamıyor kimse seni. Videoyu beğenmediysen izlemek zorunda değilsin. Adam eğleniyorsa, bu işi yapmaya da hakkı olduğuna göre, ona karışamayız.

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
Bence kazanmadığın videoları atma, kanal kaliten düşüyor :) Onun dışında güzel.

Arkadaşım, sırf kanal için yeni bilgisayar mı alacak. Belki durumu yok? Youtube'daki videoları izlemen için zorlamıyor kimse seni. Videoyu beğenmediysen izlemek zorunda değilsin. Adam eğleniyorsa, bu işi yapmaya da hakkı olduğuna göre, ona karışamayız.
şanda durum yok dediğin gibi yazın gelecek
Sonuçta bir hobi bu. Zamanla daha iyi olur emin ol :) Kanal hayırlı olsun bu arada :alkış:
teşekkür ederim jadmaga