Poyro
Super Smash Brothers for Nintendo Switch
- En iyi cevaplar
- 0
Yorumlarınızı esirgemeyin
Tag List: @bikkik @TheRedstoneEngineer @CuddlyFellow @Faunne
Oğlum bu kadar ağır vurulmaz ayıpArkadaş hem bilgisayarın kötü oyun kasıyor videolarının sevilmediğini sende biliyorsun bırak boşa zaman harcama git daha yararlı şeyler için uğraş bu youtube 'a zaten Let's Play videolarını getirende suç o ondan özendi falan filan sonunda bu türkiyeyede geldi BOT OYUNDA geldi sonra Let's play videosu çekmeyen ama eskiden çeken Le Hamam denen o saçma salak kanal geldi sonra orda burda herkes kanal açmaya başladı
Ben senin baban olsam o videolarını görsem bilgisayarı alırım parçalarım zaten kasıyor parçalasak bişi olmaz
Benim ses kartı öldü vatana gidip yeni ses kartı almak zorunda kaldımSesini Duyunca PCye Roket Attım
6.........................Kaçıncı kanalın oldu bu?
2. kanalım buKaçıncı kanalın oldu bu?
yani bırakmaya çalıştım ama sonra farkettim ivideo çeker gibi konuşmak bağımlılık yapmış sonra 2. kanalımı kurdum zatenÇocuğu bu kadar kötülemeyin.Sanki Youtube kanalı kurup biraz video atınca Dünya'nın sonu geliyor.Bırakın çeksin.
Sonuçta bir hobi bu. Zamanla daha iyi olur emin olyani bırakmaya çalıştım ama sonra farkettim ivideo çeker gibi konuşmak bağımlılık yapmış sonra 2. kanalımı kurdum zaten
Arkadaşım, sırf kanal için yeni bilgisayar mı alacak. Belki durumu yok? Youtube'daki videoları izlemen için zorlamıyor kimse seni. Videoyu beğenmediysen izlemek zorunda değilsin. Adam eğleniyorsa, bu işi yapmaya da hakkı olduğuna göre, ona karışamayız.Arkadaş hem bilgisayarın kötü oyun kasıyor videolarının sevilmediğini sende biliyorsun bırak boşa zaman harcama git daha yararlı şeyler için uğraş bu youtube 'a zaten Let's Play videolarını getirende suç o ondan özendi falan filan sonunda bu türkiyeyede geldi BOT OYUNDA geldi sonra Let's play videosu çekmeyen ama eskiden çeken Le Hamam denen o saçma salak kanal geldi sonra orda burda herkes kanal açmaya başladı
Ben senin baban olsam o videolarını görsem bilgisayarı alırım parçalarım zaten kasıyor parçalasak bişi olmaz yada gider satarım![]()
şanda durum yok dediğin gibi yazın gelecekBence kazanmadığın videoları atma, kanal kaliten düşüyorOnun dışında güzel.
Arkadaşım, sırf kanal için yeni bilgisayar mı alacak. Belki durumu yok? Youtube'daki videoları izlemen için zorlamıyor kimse seni. Videoyu beğenmediysen izlemek zorunda değilsin. Adam eğleniyorsa, bu işi yapmaya da hakkı olduğuna göre, ona karışamayız.
teşekkür ederim jadmagaSonuçta bir hobi bu. Zamanla daha iyi olur emin olKanal hayırlı olsun bu arada
![]()