Update Windows 10 ?

OmerSeranMNC

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Windows 10 update etmeyi düşünüyorum fakat bi yandanda düşünmüyorum

Özellikler:

Özellikler bu Technopat'a sordum Windows 7 ve Windows 8.1 i kaldıran bilgisayarlar Windows 10 u rahatlıkla kaldırıyormuş şuandada hiç kasma yok bilgisayarda sizce Windows 10 geçmelimiyim bu özelliklerle.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Windows 10 iyi aslında. Windows 10, Windows 7'nin gelişmişi ve hazır bedavayken indir.

OmerSeranMNC

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Win 8 kullanıyorsan win 10 geçmelisin aynı özellikler başlat menüsü ile. Ek olarak microsoft edge eklenti desteği filan temmuz civarında gelicek. Google Chromedan daha hızlı olduğunu gördüm tarayıcının. Ama temiz kurulum yapmanı öneririm. Yükseltmede baya sorunlar yaşıyorsun.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Buyur yakında çıkıcak olan RedStone güncellemesi. Kasma gibi bir sorun olmaz. Daha eski bir sistemde win7 kullanıyordum. Onu geçirdim daha hızlı aero temasına göre filan. (Formattan sonra ince ayar yapmayıda bilmelisin.) Ek olarak 2gb ram olan pcye 64 bit sürüm kurman saçmalık. 64 bit 4gb ram üstünde verimli çalışır. 32 bit olan sürümü indirmeyi unutma.

OmerSeranMNC

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Win 8 kullanıyorsan win 10 geçmelisin aynı özellikler başlat menüsü ile. Ek olarak microsoft edge eklenti desteği filan temmuz civarında gelicek. Google Chromedan daha hızlı olduğunu gördüm tarayıcının. Ama temiz kurulum yapmanı öneririm. Yükseltmede baya sorunlar yaşıyorsun.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Buyur yakında çıkıcak olan RedStone güncellemesi. Kasma gibi bir sorun olmaz. Daha eski bir sistemde win7 kullanıyordum. Onu geçirdim daha hızlı aero temasına göre filan. (Formattan sonra ince ayar yapmayıda bilmelisin.)
yok ya onlarda sıkıntım yok Zaten formatı fln kendim atabiliyorum gerekirse şu an elimde 16gb ram var kullanmıyorum ama gerekirse takarım ramı fakat kasacağını sanmıyorum he bide Benim ekran kartım uyumsuz ben eskiden geçtim pişman olmuştum ekran kartımı bulamıyordu :( Nvidia ekran kartı dur resim atayım:

İnanmam.Yalan.Tuşa basacanda oradan bios mesajı sonra açılacak.Ne bu kardeş ?
Bios'u ayarla sende yaparsın :)

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
yok ya onlarda sıkıntım yok Zaten formatı fln kendim atabiliyorum gerekirse şu an elimde 16gb ram var kullanmıyorum ama gerekirse takarım ramı fakat kasacağını sanmıyorum he bide Benim ekran kartım uyumsuz ben eskiden geçtim pişman olmuştum ekran kartımı bulamıyordu :( Nvidia ekran kartı dur resim atayım:

Bios'u ayarla sende yaparsın :)
Kartı değişmen gerekecek. Nvidia eski kartlara win 10'da destek sağlamıyor. Bütçen yoksa 100 ₺ filan bir amd kart alabilirsin.

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
bütçem yok ona bütçemi 16gb ram için vermiştim :( Napcam ya :D ekran kartı olmadan yaşayamam :(
2gb ram ile 64 bit kasar. Sana kasmıyor gibi gelebilir. Ama 2gb ram civarında 32 bit 4gb ram üstünde 64 bit önerilir. Zaten sistem 1gb yakın ram yiyor. Uygulama açınca darboğaz oluyor. Ek olarak 16gb ram aldım diyorsun. Anakartın ile uyumlumu bunlar.

OmerSeranMNC

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benimki w10 GeForce 9600GT'de çok güzel çalışıyor.Ama shadowplay'i falan desteklemiyor.Toplama yapacağım.Para biriktiriyorum

Kasmıyor olabilir ama 32de daha stabil olur yinede sen bilirsin
32 ye update yapamıyorum açarken diskin 64 bit sürümünü yerleştirin diyor boot'da edemem usb flash diskim yok. dvd ye yaz dersen dvd temizleme ve yazma programı önerin

Denemeyi geçtim Anakartının özellikleri yazar. Rami ona göre alıcaksın. Çat 16 gb alıyım pc uçar demekle olmuyor. Anakartla uyumlu değilse olmaz. Elindeki sistem baya eski belkide boşuna ram aldın.
Denemeyi geçtim Anakartının özellikleri yazar. Rami ona göre alıcaksın. Çat 16 gb alıyım pc uçar demekle olmuyor. Anakartla uyumlu değilse olmaz. Elindeki sistem baya eski belkide boşuna ram aldın.
sana şöyle deyim bu sistem 2013 den kalma :D