Updating Launcher Yazıp Kapanıyor

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Ben de onu kullanıyordum aynı hatayı verdi sildim başka bir launcher yükledim(özelden atarım) düzeldi. Bununla birlikte ekran kartı driverini sitesinden yüklemeni öneririm.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Silip tekrar indir düzelir banada olmuştu bir kere silip indirdim oldu.

Program Ekle/Kaldırdan sil
.minecraft ıda sil.
Sonra tekrar yükle

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Oyunu Sil Olmadı Java Değiştir Ne Bileyim Herşeyi Yap Onu Yap Bunu Yap Alttan Gir Üstten Çık :p

M

MUHDE

Ziyaretçi
Tim ekstirim adlı lançır premium dosyalarını amazon serverinden çekipte onlara tekrar biçim vermektedir ki kırek olarak oyuna giriş olabilsin amazondaki dosyalar değişince biçimlendirmede hata olupta lançır crash vermiş olabilir veya daha önceden biçimlendirilmiş dosyalar ile yeni dosyalar karışıpta biçimlendirilememiş olabilir :(

Yöntem van* Bir süre beklemek
Yöntem tu* .minecraft ı hunharca silmek

umut_

En iyi cevaplar
0
Şu Anda Sanırsam Launcher De Bir Sorun Var Bir Kişi Daha Açmış Konu Benimde Baktığımda Bendede Hata Verdi :p En İyisi Beklemek :p
..
...
....
.....
Bekledik Ve Düzeldi Aranan Kan Bulunmuştur :p

Son düzenleme:

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Az önce benim de başıma geldi, kendiliğinden çözüldü. Bir kez o kutucuk çıktı ve kapandı. Sonra bir daha açtım, güncelledi ve oyun açıldı. Benim bir arkadaşımda da aynısı olmuş, internetini kapatıp açmış ve öyle denemiş, sen de dene istersen.

umut_

En iyi cevaplar
0
Az önce benim de başıma geldi, kendiliğinden çözüldü. Bir kez o kutucuk çıktı ve kapandı. Sonra bir daha açtım, güncelledi ve oyun açıldı. Benim bir arkadaşımda da aynısı olmuş, internetini kapatıp açmış ve öyle denemiş, sen de dene istersen.
Bekleyince Sorun Düzeliyor Yani :p Beklemeden Konu Açmanın Zararları :p