Uranüs (survival map)

Jackz06

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Anlatım yok ! Gerekli bilgi yok ve Surival yerine Advanture map olabilir mi ?

TRkronos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sorun açıklamaysa yapayım hemen
harita survival bundan eminim 3 aydır uğraşıyorum
bir tane merkez var resimde görünen aklıma gelen her şeyi yapmaya çalıştım.köprüler, yollar, raylar,tüneller, tarla,heykeller,bir tane arena(spor salonu tarzı), güzel bir meydan, 2 tane büyük ev, 1 atne apartman 7 katlı, küçük bir sur vb. Vagonla ulaşılabilecek bir ev daha var o bu merkezden haliyle uzakta. geceleri her yer aydınlık baya ışıklandırma yaptım.

Jackz06

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sorun açıklamaysa yapayım hemen
harita survival bundan eminim 3 aydır uğraşıyorum
bir tane merkez var resimde görünen aklıma gelen her şeyi yapmaya çalıştım.köprüler, yollar, raylar,tüneller, tarla,heykeller,bir tane arena(spor salonu tarzı), güzel bir meydan, 2 tane büyük ev, 1 atne apartman 7 katlı, küçük bir sur vb. Vagonla ulaşılabilecek bir ev daha var o bu merkezden haliyle uzakta. geceleri her yer aydınlık baya ışıklandırma yaptım.

Survival olması biraz saçma olur , yani adamlar yaşaması için herşeyi vermişsin modlar çıkmasın diye her yeri aydınlatmıssın..

Yani... mapı adventure tarzına çevirsen daha iyi olabilir... :)

TRkronos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Survival olması biraz saçma olur , yani adamlar yaşaması için herşeyi vermişsin modlar çıkmasın diye her yeri aydınlatmıssın..

Yani... mapı adventure tarzına çevirsen daha iyi olabilir... :)
sen onu kastetmişsin yeni anladım o zaman tabi adventure oluyor

TRkronos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
herhangi bir amaç yok. bulmaca veya görev falan eklemedim. işin görsel kısmı ağırlıkta.