Vayspec
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Katılmak için doldurmanız gereken form aşağıdadır. Formu doldurup konu altına cevap yazarak katılım sağlarsınız. Son katılım tarihi 30 Kasım. (30 Kasım' dan sonraki cevaplar geçersiz sayılacaktır.)
Biraz projemizden ve kendimden bahsetmek gerekirse, ben Berkan 1 Ocak 98 doğumluyum geçici bir süreliğine İzmir'de yaşıyorum. Kısa sürede HUB (çekirdek) olacağını düşündüğümüz yeni sistemler getireceğimiz klasik bir faction serverdir, iki ortak olarak ciddi miktarda bir bütçe sağlayacağız ve profesyonel olarak build ile uğraşmaktayız. İleride bu işten para kazanacak kaliteli bir sunucunun temelinde yer almak isteyen deneyimli arkadaşları projemize dahil etmek istiyorum.
Alım Yapılacak Alanlar ve Şartlar
*Admin Alımı (Bitmiştir) (+16 olmak zorunlu)
(Aşağıdaki ekip, ts3 canlı destek ve oyun düzeninden sorumlu tutulacak kişi)
*Mimar Alımı (Bitmiştir)
(Yapılar hakkında uzman kişiler)
*Developer Alımı (2 Adet)
(Plugin-Skript alanında uzman kişiler)
*Rehber Alımı (Bitmiştir)
(Oyun bilgisinde uzmanlaşmış kişiler)
Admin dışında diğer alımlarda belirli bir yaş sınırı koymadık. Diksiyonu düzgün, saygılı, bilgili ve aktif skype/ts3 kullanabilecek, gününün çoğunluğunu bilgisayar başında geçiren genç ekip arkadaşlarına ihtiyacımız bulunmakta.
Başvuru Formu
1) Adınız:
2) Soy Adınız:
3) Yaşınız:
4) Skype Adresiniz:
5) Hangi alanda bizimle çalışmak istersiniz: (Admin/Mimar/Developer/Rehber)
6) Kendinizi ne kadar deneyimli hissediyorsunuz: (1-10 arasında puanlayın.)
7) Gün içinde hangi saatlerde ve kaç saat aktif olabilirsiniz.
İLETİŞİM:
Gmail: [email protected]
Teamspeak3: urasnetwork.nitrado.net
Biraz projemizden ve kendimden bahsetmek gerekirse, ben Berkan 1 Ocak 98 doğumluyum geçici bir süreliğine İzmir'de yaşıyorum. Kısa sürede HUB (çekirdek) olacağını düşündüğümüz yeni sistemler getireceğimiz klasik bir faction serverdir, iki ortak olarak ciddi miktarda bir bütçe sağlayacağız ve profesyonel olarak build ile uğraşmaktayız. İleride bu işten para kazanacak kaliteli bir sunucunun temelinde yer almak isteyen deneyimli arkadaşları projemize dahil etmek istiyorum.
Alım Yapılacak Alanlar ve Şartlar
*Admin Alımı (Bitmiştir) (+16 olmak zorunlu)
(Aşağıdaki ekip, ts3 canlı destek ve oyun düzeninden sorumlu tutulacak kişi)
*Mimar Alımı (Bitmiştir)
(Yapılar hakkında uzman kişiler)
*Developer Alımı (2 Adet)
(Plugin-Skript alanında uzman kişiler)
*Rehber Alımı (Bitmiştir)
(Oyun bilgisinde uzmanlaşmış kişiler)
Admin dışında diğer alımlarda belirli bir yaş sınırı koymadık. Diksiyonu düzgün, saygılı, bilgili ve aktif skype/ts3 kullanabilecek, gününün çoğunluğunu bilgisayar başında geçiren genç ekip arkadaşlarına ihtiyacımız bulunmakta.
Başvuru Formu
1) Adınız:
2) Soy Adınız:
3) Yaşınız:
4) Skype Adresiniz:
5) Hangi alanda bizimle çalışmak istersiniz: (Admin/Mimar/Developer/Rehber)
6) Kendinizi ne kadar deneyimli hissediyorsunuz: (1-10 arasında puanlayın.)
7) Gün içinde hangi saatlerde ve kaç saat aktif olabilirsiniz.
İLETİŞİM:
Gmail: [email protected]
Teamspeak3: urasnetwork.nitrado.net
Son düzenleme: