Utangaçlık , çekingenlik adını koyamadım.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kız meselesini çözmek basit.. Sınıfında bitane kız kanki edin.. Yancın olsun ve fiziksel temaslara laf etmemeli.. Öyle bi kızı alıştır gerisi gelir.. Çünkü utanacak bir şey olmadığını anlıyorsun.. Ben hem dershanede hem de okulda var öyle kız kankilerim.. Her alanda yardımcı oluyorlar. Hatta utangacım de onu bile çözerler ama iyi seçmen lazım o kızı.. Sevgiliden önce kanki bul yoksa hiç sevgilin olmaz..

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Kız meselesini çözmek basit.. Sınıfında bitane kız kanki edin.. Yancın olsun ve fiziksel temaslara laf etmemeli.. Öyle bi kızı alıştır gerisi gelir.. Çünkü utanacak bir şey olmadığını anlıyorsun.. Ben hem dershanede hem de okulda var öyle kız kankilerim.. Her alanda yardımcı oluyorlar. Hatta utangacım de onu bile çözerler ama iyi seçmen lazım o kızı.. Sevgiliden önce kanki bul yoksa hiç sevgilin olmaz..

Fena özgüven meselesi , deniyeceğim .
Bende buna benzer bir sorundan acı çektim.. sonra durup dururken çat diye geçti şimdi rahatım.. çok panik yapma öyle panik yaptıkça iyice batarsın
Git kızlarla iletişim kur sorunun ana noktasına kafa at sorun bir ürksün.. konu dağıldı
Ama cidden kızlarla iletişim kurmak ilk adım.. ayrıca utanmana da gerek yok zaten.. konuştuğun zaman çoğu kız ile çok güzel anlaştığını göreceksin.. hatta bazıları utanma olayını tatlı bile bulabilir aradan arkadaş edinirsin mesela
Ha gidip de çok açılıp işi yüzsüzlüğe vurma.. sınırı bil yeri bil :D
Sonra bağır "edriyın" diye öğretmen dışarı atar yok yazılmış olsan da ders kaynar
Neyse konu iyice dağılıyor

Çoğuyla konuşuyorum bi bunda böyle.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kızdan kıza değişir.
Bazısı var aşırı egoist.
Bazısı var insan gibi.
Muhabbeti iyi olanlar var rahatça konuşabilirsin çoğuyla.
Ama egoistler uğraşılmaya değecek kızlar değiller.
Amaaan boş ver. :)
Başka kız mı yok dünya da ? :)

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Kızdan kıza değişir.
Bazısı var aşırı egoist.
Bazısı var insan gibi.
Muhabbeti iyi olanlar var rahatça konuşabilirsin çoğuyla.
Ama egoistler uğraşılmaya değecek kızlar değiller.
Amaaan boş ver. :)
Başka kız mı yok dünya da ? :)

Varda kolay kolay bana bakmıyorlar işte .s

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Varda kolay kolay bana bakmıyorlar işte .s
Biraz elin yüzün düzgünse çok az spor yapıp kendine baksan hiç öyle git başımdan tavrıyla yaklaşmaz kızlar. :)
Forumda yazılarını takip ediyorum cümlelerin oturaklı ve mantıklı dediğim gibi dişiler garipler. :)
Kardeşim diye hitap eden kız bile seni 6 aylık bir evrimden sonra görünce dibine yapışabiliyor. :)
O yüzden bu kadar kafana takma bence. :)

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Biraz elin yüzün düzgünse çok az spor yapıp kendine baksan hiç öyle git başımdan tavrıyla yaklaşmaz kızlar. :)
Forumda yazılarını takip ediyorum cümlelerin oturaklı ve mantıklı dediğim gibi dişiler garipler. :)
Kardeşim diye hitap eden kız bile seni 6 aylık bir evrimden sonra görünce dibine yapışabiliyor. :)
O yüzden bu kadar kafana takma bence. :)

Aslında elim yüzüm düzgün sporda yapıyorum ( kalıbıma göre olabilicek en iyi fizikteyim ) ama muhabbete pek girmiyorum .

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aslında elim yüzüm düzgün sporda yapıyorum ( kalıbıma göre olabilicek en iyi fizikteyim ) ama muhabbete pek girmiyorum .
En iyi fizikten kast etmek istediğin şey nedir. :)
Kilo vermenin dışında boyun filan artık uzamıyor sa ergenliğin son evrelerinde isen yavaştan bir salona yazılıp güzelde bir besin programı ile devam edebilirsin.

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
En iyi fizikten kast etmek istediğin şey nedir. :)
Kilo vermenin dışında boyun filan artık uzamıyor sa ergenliğin son evrelerinde isen yavaştan bir salona yazılıp güzelde bir besin programı ile devam edebilirsin.

Tombul değil deri kemik değil , karın sıkı. Ama hayır boy uzaması devam ettiğinden body'e gitmiyorum.