Uyarı! Devrim Plugin Paketini Kullanmayın! ve Command Block Yardımı

XOxi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konunun nerede yayınlamam gereikiyor bulamadım. Ancak Devrim Plugin Paketini Kullanmayın. Bu gün arkadaşı SERVER LİST PLUS ayarlaması için 60 tl verdik. Yalandan şeyler yaptı. Sonra herkes banlandı. Nitrado yapıyordur başkasında panel yoktur felan dedi. en az 1 saat uğraştık. Adam bi ara ağzından kaçırdı kodlarının arasında 3 ay uğraştığı sistem varmış istedğii zaman kendine op verebiliyormuş. Adam yapamadı diye paramızı istedik. Server açtım nitrado kapatınca 20 tl veriyor dedi bizde tamam ver dedik adam durun aşağıda dükkabın camını kapatıyolar dedi kaçtı. ban attık hemen banların %90 'ını düzelltik. ancak bazıları banlı giremiyor banlistede ismi bile yok 0 kşşi banlı gözüküyor. Bu çocuk mesaj attı. Ben 7 command block koyup kordinat kaydettim serverin ***** ******** dedi. yalancının teki. Şimdi biz bu command blockları nasıl silecez Nasıl bulucaz bilmiyoruz. Harun yani Devrim Plugin Paketini indirmeyin. Kullanmayın serveriniza çağırmayın. Server battı acil yardımmm

__cbg2002__

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
X ray aç command blockları görmeye ayarla.
Ya da mcedit ile bak.
Hem niye gidip plıgin paketi kullanıyorsun ? Kendin yapsaydın.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Tüm Sunucyu WE İle İşaretle .//replace 137 0 yada 1 yap tüm command blocklari stone dönüştürür. :D

NickiOlmayanCocuk8

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
bence tüm warpların schematicini alın ve wolrdı 0 layın
warpları yapıştırın eğer warplarda değilse command block silinmiştir eğer warplarda düşünüyosanız warpları xrayla gezin command block gözükür

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aga swde komut bloklarını engelle oyuncuların envanterlerini yedekle sonra oyuncuları sil geldikleri zamanda eşyalarını ver

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Olay Tam Olarak Boye Değil Evet Pluginde Op Verebiliyorum 72 Haneli Şifresi Var Ve Bu Mesaj Yerıne Sıgmaz
65 tlye sattım aldım asagıda kavga cıktı asagıya inerken polisler geldi tekrar yukarıya cıktım 20 tlyi atmak ıcın geldım kurucuya mesaj atım ben gelırım die pcyi kapatmaya hazırlarken ban yedigimiz gordum.
ServerListPlus sattı diyor ServerListPlus Calısıyor adamlar Bungecoordan anlamıyorsa ben napim arkadaslar o giremio bu giremio diyip ServerListPlusdan Diyerek Banlıyolar nerde Bu Mantık Neden Adımı Kirletiyorsun Sımdı Bana Acıklarımısın Bunu Size Küfürmü Etim Argomu Kullandım ![DOUBLEPOST=1409841288,1409841171][/DOUBLEPOST]Sizin Gibi İnsanlar Olamaz. ! madem bungecoordan anlmıodunuz niye demiyorsunuz ! size dedimki eski pluginer 1.6.4 icin pl'ler var arsında o yuzdne bazen cokebılıoda dedim yeni plugin paketim var nete koymucam ama size verebilirim dedim ama siz ****** cıktınız.

XOxi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
peki ya o command blocklara ne diyorsun? ha ! Güvenmeyin!

07veli07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mats1910 Hırsızın Tekidir İnanmayınız.!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha Bu Arada Mats PixonTR İle Fazla Kapışma Ezilirsin
PixonTR Nin Mapını Çalan Mats1910
Hırsızdır 65 TL Attım Yaparım Dedi Yapmadı Hırsızdır Kendisi
Gerçek Adı Harun Orhan Bilginize.

AnkaBilisimTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Arkadaşlar Olay Tam Olarak Boye Değil Evet Pluginde Op Verebiliyorum 72 Haneli Şifresi Var Ve Bu Mesaj Yerıne Sıgmaz
65 tlye sattım aldım asagıda kavga cıktı asagıya inerken polisler geldi tekrar yukarıya cıktım 20 tlyi atmak ıcın geldım kurucuya mesaj atım ben gelırım die pcyi kapatmaya hazırlarken ban yedigimiz gordum.
ServerListPlus sattı diyor ServerListPlus Calısıyor adamlar Bungecoordan anlamıyorsa ben napim arkadaslar o giremio bu giremio diyip ServerListPlusdan Diyerek Banlıyolar nerde Bu Mantık Neden Adımı Kirletiyorsun Sımdı Bana Acıklarımısın Bunu Size Küfürmü Etim Argomu Kullandım ![DOUBLEPOST=1409841288,1409841171][/DOUBLEPOST]Sizin Gibi İnsanlar Olamaz. ! madem bungecoordan anlmıodunuz niye demiyorsunuz ! size dedimki eski pluginer 1.6.4 icin pl'ler var arsında o yuzdne bazen cokebılıoda dedim yeni plugin paketim var nete koymucam ama size verebilirim dedim ama siz ****** cıktınız.
Mats1910 bendeki mesajı atmıyım kardeşim bunların bir serveri var adamlar mapımızı çalmış PixonTR' falcon diye biri varmış o istemis skype den görüştüm adam mapımı istiyor vermiyorum çalıyor haklarında yakında işlem başlatacagız...

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mats1910 bendeki mesajı atmıyım kardeşim bunların bir serveri var adamlar mapımızı çalmış PixonTR' falcon diye biri varmış o istemis skype den görüştüm adam mapımı istiyor vermiyorum çalıyor haklarında yakında işlem başlatacagız...
Eminim Başlatırsın.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Eminim Başlatırsın.
Sen bizi abimi sandın? Biz sw kurak diye server açmadık görevimizide iyi biliyoruz. Siz gidin sunuculardaki editleri kaldırıp hileleri engelleyin sonra karşımıza çıkın skypem belli eklersen ağır olarak söyleyecek şeylerim var.

LG G2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen bizi abimi sandın? Biz sw kurak diye server açmadık görevimizide iyi biliyoruz. Siz gidin sunuculardaki editleri kaldırıp hileleri engelleyin sonra karşımıza çıkın skypem belli eklersen ağır olarak söyleyecek şeylerim var.

Evet abisinde. Bu Tavırlar 14-15 Yaşındaki Ergenlerde Görülür. Onun Dışında Görevini Hiçde İyi Bilmiyorsun Gidip Siber Suçlara Başlat Bakalım Nasıl Bir Cevap Alıyorsun.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Evet abisinde. Bu Tavırlar 14-15 Yaşındaki Ergenlerde Görülür. Onun Dışında Görevini Hiçde İyi Bilmiyorsun Gidip Siber Suçlara Başlat Bakalım Nasıl Bir Cevap Alıyorsun.
Hani yaşınız 12 11 olupta skyoedan bir şey söyleyemeyipte burdan bir şey yazıyorsunuzya ha işte burdan ne halt olduğunuz görülüyor zaten.