Uyarısız Kalmak İçin Yapılabilecekler, Alacağınız İlk Uyarı Ve Fazlası!

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
tamam o zaman sana bir şey diyemem. ama ben burada 2012 yılından beri varım. burada uyarı almaman için tek yapman gereken şey hiçbir konuya mesaj atmaman. yetkililerin forum kitlesinin -12 olduğunu ve bu kitlenin de low iq olduğunu bildikleri için, en küçük şeylere bile uyarı verirler.

Forum üyelerinin çoğu yönetimden hoşlanmıyor. Bunun sebebi nedir?

Garip...

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
yönetim eski yönetim değil çünkü. yönetimdekilerin de forumdakilerden farkı yok. low iq hepsi.
forumda "adam" ya da "has" olarak tabir edebileceğimiz elit kişiler; kısacası eskiler, forumda aktif olarak takılıyorken şu anki yetkili olan elemanların çoğu yoktu. bunlar sonradan gelme olup, bir başvuru formu ile yetkili olmuş insanlar. boş zamanlarımda kitap okumayı severim yazan herkes yetkili olmuş burada. tamamen kim olduğunu öğrenmeden yetkili yaptılar önlerine gelenleri. forumun kurucusu dediğimiz herif bile gittii. adamın dibiydi lan o. o da gitti lan. forumun kurucusu lan. gitti oğlum. forumun kurucusu gider mi hiç? kafalar bir milyon gerçekten. bu forumun artık eski haline dönmesi imkansız. üye sayısı arttı diye masraflar da çok artmışçasına forumu reklamlarla doldurdular. efsane olan forum.minecraftturk.com adresini değiştirdiler. bu adres efsaneydi lan. EFSANE. bence hiç girilmemesi gereken ve içerikleri başka sitelerden alan bir haber sitesi açtılar ki, anasayfası olur bu forumun. bunlar yüzünden, paragözlük yüzünden, ego yüzünden forum bu hale geldi. eskiden şimdiki yetkililerden daha kanser elemanlar olmuş olsa da yine o zamanları tercih ederim. en azından random attığımda uyarı yemezdim ya da direkt bir kişiye hakaret etmemiş olsam bile etmiş gibi uyarı yemezdim.

şimdi low iq dediğim için ban atarlar. eleştirilmeyi bile kaldıramaz bunlar.

Biraz sert konuşmuşsun. Forumun kurucusuna gelince. Diyelim ki; sen 15 yaşındasın ve böyle bir forum açtın. Aradan 5,6 hatta 7 yıl geçti ve sen daha olgunlaşmaya başladın. Artık uğraştığın ve düzenli bir işin var. İşini severek yapıyorsun. Çok değiştin, hayatında yeni dostluklar kurdun, evrim geçirdin. Sen bu halinle bir "oyun forumuna" girer misin?
Şu yetkili olayına gelince. "Boş zamanlarımda kitap okuyorum." dedi diye hemen almıyorlar. Tecrübene, yaşına, olgunluğuna, karakteristik özelliklerine bakıyorlar. Örneğin; "Yazar(Asistan)" olmak istiyorsun ve başvuru yaptın. Formunu beğendiler ve seni "Stajyer" yapıyorlar. Daha deneme sürecindesin. Diğer yetkilerde de aynısı geçerli. "low iq" demen bir hakaret, eleştiri değil.
Eskilere çok takılmışsınız. Ne varsa eskilerde var!, diyorsunuz. Çok büyük bir yanlış. Tamam, eski üyeler çok iyi, kaliteli insanlar olabilir. Ama "Eski" üyelerin hepsi mükemmel değil. Yenilerde de dikkat çekici olanlar var.
Benim düşüncem bu.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Tahminimce yetkili ekibine "low iq" gibi laflar eden kişiler genelde ya başvurusu reddedildiği için böyle yapıyor ya da dikkat çekmek istediği için böyle yapıyor. "Forum adaletsiz" laflarından sonra bunları da duymak nasip oldu. Bu arada "low iq" demek eleştiri anlamından çıkıyor...
Forumu beğenmiyorsanız burada durmak zorunda değilsiniz...

Bence konu arşive taşınırsa iyi olur.

Dpelqpleq_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tahminimce yetkili ekibine "low iq" gibi laflar eden kişiler genelde ya başvurusu reddedildiği için böyle yapıyor ya da dikkat çekmek istediği için böyle yapıyor. "Forum adaletsiz" laflarından sonra bunları da duymak nasip oldu. Bu arada "low iq" demek eleştiri anlamından çıkıyor...

Herkes düşük zeka bi Zorin akıllı öyle sanıyor garibim. : D Silinemez demis ama bal gibide siliniyor iste. Kendini göklerde gören böyle patlayıveriyor.

z0rinizm

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Biraz sert konuşmuşsun. Forumun kurucusuna gelince. Diyelim ki; sen 15 yaşındasın ve böyle bir forum açtın. Aradan 5,6 hatta 7 yıl geçti ve sen daha olgunlaşmaya başladın. Artık uğraştığın ve düzenli bir işin var. İşini severek yapıyorsun. Çok değiştin, hayatında yeni dostluklar kurdun, evrim geçirdin. Sen bu halinle bir "oyun forumuna" girer misin?
Şu yetkili olayına gelince. "Boş zamanlarımda kitap okuyorum." dedi diye hemen almıyorlar. Tecrübene, yaşına, olgunluğuna, karakteristik özelliklerine bakıyorlar. Örneğin; "Yazar(Asistan)" olmak istiyorsun ve başvuru yaptın. Formunu beğendiler ve seni "Stajyer" yapıyorlar. Daha deneme sürecindesin. Diğer yetkilerde de aynısı geçerli. "low iq" demen bir hakaret, eleştiri değil.
Eskilere çok takılmışsınız. Ne varsa eskilerde var!, diyorsunuz. Çok büyük bir yanlış. Tamam, eski üyeler çok iyi, kaliteli insanlar olabilir. Ama "Eski" üyelerin hepsi mükemmel değil. Yenilerde de dikkat çekici olanlar var.
Benim düşüncem bu.
Boşuna demedim knk, banlarlar diye. orada aşırıya kaçmışım low iq diyerek. hepsinden özür diliyorum. ama geri kalanlar hala geçerli.

Herkes düşük zeka bi Zorin akıllı öyle sanıyor garibim. : D Silinemez demis ama bal gibide siliniyor iste. Kendini göklerde gören böyle patlayıveriyor.
ne kadar ban atarlarsa atsın yine burada oluyorum. anlamı o onun. xd

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Forum üyelerinin çoğu yönetimden hoşlanmıyor. Bunun sebebi nedir?

Garip...
forum üyeleri anarşikse yöneticilerin suu ne :D

şaka şaka özetle şu: forumun eski yönetici kitlesi çok sevilirdi zamanla değişti işte yeni gelenler de MC'nin çöküşü ve çocuk eline düşmesiyle daha katı olmaya başladılar o nedenler

Son düzenleme:

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
uyarısız yaşam = oksijensiz yaşamdır benim için :(

Aslında bununla alakası yok "low iq gibi laflar eden kişiler genelde ya başvurusu reddedildiği için böyle yapıyor" Fakat bu olabilir "dikkat çekmek istediği için böyle yapıyor" ama herkes için geçerli değil bu. Forumun adaletsiz çokta kuralcı bir forum olduğunu söylemem her zamanki gibi sözümün arkasındayım AMA forumda bir tartışma ya da ufak tefek bir kavga çıkmasından korkuyorlar bırakın üyeler birbiriyle tartışsın, laf dalaşına girsin, takmayın kafanızı tartışma en fazla 2 gün sürer ve büyük ihtimal 2 tarafta barışır, buna örnek verecek olursam 1 hafta önce galiba bir konu açmıştım forumdaki bir moderatör hakkında ve forum yönetimi tarafından kaldırıldı. Uyarı almak istemiyorsanız benim tavsiyem bu forumdaki insanları pek takmayın bırakın egoların da boğulsunlar biriyle tartıştınız mı ? Göz ardı et butonu var orada gerçekten çok işe yarıyor.

İmla hatalım %100 var umurumda da değil kimse "daha "de, da" eklerini ayıramayan birini ciddiye bile alamam demesin gerçi almanızı isteyen kim ? Ben uyumaya devam ediyorum.