[Uygulama]Minecraft İtem İd

EUSTİS

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar android telefonunuzdan minecraft item idlerine bakabileceğiniz bir uygulama yaptım indirip bana destek çıkarsanız sevinirim.Uygulama Basit ama yararlı bir uygulama yakında server sahibi kişiler artık idlere telefonundan da erişebilecek.
Screenshot:

Gereken Minimum Android Sürümü: 2.2
Eğer kurulum sırasında hata verirse telefonunuzun/tabletinizin ayarlarından bilinmeyen kaynakları açıp tekrar kurunuz

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

(apk)

Son düzenleme:

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Virustotal koymalısın

Samsung Galaxy S5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

EUSTİS

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Virustotal koyuldu 2sinde adware olarak görülüyor çünkü içinde reklam var reklam olan uygulamarın çoğunda böyle görünür inanmazsanız internetten startapp adware yazıp araştırabilirsiniz[DOUBLEPOST=1406302985,1406231439][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1406386165][/DOUBLEPOST]Güncel

Son düzenleme:

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Virustotal koyuldu 2sinde adware olarak görülüyor çünkü içinde reklam var reklam olan uygulamarın çoğunda böyle görünür inanmazsanız internetten startapp adware yazıp araştırabilirsiniz[DOUBLEPOST=1406302985,1406231439][/DOUBLEPOST]güncel[DOUBLEPOST=1406386165][/DOUBLEPOST]Güncel
İnsanları etiketlersen daha çok kişi görecektir.

Bekir_44

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Google Play'e koyunca yaz buraya oradan indirelim ki hiti artsın.

Bekir_44

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eustis uygulama yapmaktan anlamam ama aklımda çok güzel bir fikir var bunu yaparsan çok tutacağını düşünüyorum.Fikrimi önemsiyorsan anlatırım.