uyumayanları tespit ettim ._.

ömercanyanık

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tespit etmeden öncede listede vardım yemin ederim
._. bu sabahki online listesini alamicam ve ileriki 5 günün tatilde olcam ve orda net yok :'( bak ne yap biliyonmu anasayfa online oyuncular diye bi liste var sabahın 6sı gibi o online listesini kopyala bu konuya yapıştır ve tarihini yaz 5 gün idare edin konuyu eğer online listesini buraya atarsanız like atıcam emeğin için .-.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
._. bu sabahki online listesini alamicam ve ileriki 5 günün tatilde olcam ve orda net yok :'( bak ne yap biliyonmu anasayfa online oyuncular diye bi liste var sabahın 6sı gibi o online listesini kopyala bu konuya yapıştır ve tarihini yaz 5 gün idare edin konuyu eğer online listesini buraya atarsanız like atıcam emeğin için .-.
Ya arkadaş bana inanmıyonmu yalan söylüyosam tüm kötü küfürlerim ve erkek değilim! .-. fakat 4 e kadar ayaktayım 4 te pcyi kapıp 6 ya kadar uyumayıp tv2 de film seyrediyorum .-.

ömercanyanık

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya arkadaş ekle şu listeye diyorum eklemezsen skayptan küfür yağmuruna tutucam ve hesabını hackleyip skypeyi alta almanı beni engellemeni kapatmanı zorla kapatmanı pcyi kapatmanı pcyi kırmanı engellicem .-.
la o listeyi ben ekleme fln yapmıyorum ana sayfada online olanların listesi var o listeyi kopyalayıp buraya atıyom