ana sayfada online listesinde sabahları göremiyom .-. ha bu arada ben nickiolmayançocukHey bende uyumuyom beni niye eklemedin garadaş.
Tespit etmeden öncede listede vardım yemin ederimana sayfada online listesinde sabahları göremiyom .-. ha bu arada ben nickiolmayançocuk
._. bu sabahki online listesini alamicam ve ileriki 5 günün tatilde olcam ve orda net yok :'( bak ne yap biliyonmu anasayfa online oyuncular diye bi liste var sabahın 6sı gibi o online listesini kopyala bu konuya yapıştır ve tarihini yaz 5 gün idare edin konuyu eğer online listesini buraya atarsanız like atıcam emeğin için .-.Tespit etmeden öncede listede vardım yemin ederim
Ya arkadaş bana inanmıyonmu yalan söylüyosam tüm kötü küfürlerim ve erkek değilim! .-. fakat 4 e kadar ayaktayım 4 te pcyi kapıp 6 ya kadar uyumayıp tv2 de film seyrediyorum .-.._. bu sabahki online listesini alamicam ve ileriki 5 günün tatilde olcam ve orda net yok :'( bak ne yap biliyonmu anasayfa online oyuncular diye bi liste var sabahın 6sı gibi o online listesini kopyala bu konuya yapıştır ve tarihini yaz 5 gün idare edin konuyu eğer online listesini buraya atarsanız like atıcam emeğin için .-.
6 ya kadar pcde kalda şu online listesini tut 5güncükYa arkadaş bana inanmıyonmu yalan söylüyosam tüm kötü küfürlerim ve erkek değilim! .-. fakat 4 e kadar ayaktayım 4 te pcyi kapıp 6 ya kadar uyumayıp tv2 de film seyrediyorum .-.
Tutamicam. Daha önemli işlerim var. 6 ya kadar kaldığımdada abim yazışmalara bakıyor + ya arkadaş yemin ediyoruz aciz düşürücü askerimisiniz nesiniz inanın artık ya6 ya kadar pcde kalda şu online listesini tut 5güncüktutamicaksan söyle ._.
._. tmm tutmicaksın anlaşıldı ._. konunun linki saklim 5 gün sonra bi mesaj çakam .-.Tutamicam. Daha önemli işlerim var. 6 ya kadar kaldığımdada abim yazışmalara bakıyor + ya arkadaş yemin ediyoruz aciz düşürücü askerimisiniz nesiniz inanın artık ya
Ya arkadaş ekle şu listeye diyorum eklemezsen skayptan küfür yağmuruna tutucam ve hesabını hackleyip skypeyi alta almanı beni engellemeni kapatmanı zorla kapatmanı pcyi kapatmanı pcyi kırmanı engellicem .-.._. tmm tutmicaksın anlaşıldı ._. konunun linki saklim 5 gün sonra bi mesaj çakam .-.
la o listeyi ben ekleme fln yapmıyorum ana sayfada online olanların listesi var o listeyi kopyalayıp buraya atıyomYa arkadaş ekle şu listeye diyorum eklemezsen skayptan küfür yağmuruna tutucam ve hesabını hackleyip skypeyi alta almanı beni engellemeni kapatmanı zorla kapatmanı pcyi kapatmanı pcyi kırmanı engellicem .-.
Bana torpil yap o zaman! .-.la o listeyi ben ekleme fln yapmıyorum ana sayfada online olanların listesi var o listeyi kopyalayıp buraya atıyom
ya of anlatmakla uğraşmicam terket konumuBana torpil yap o zaman! .-.
nu.-.ve dediğini anladımda sorun şu dediğimi yap diyorum!ya of anlatmakla uğraşmicam terket konumu
Brain was herenu.-.ve dediğini anladımda sorun şu dediğimi yap diyorum!