Uyuyamayan İnsanların Bildiği Durumlar

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Geçen yatağımın orda sinek öldürdüm, perdelerin arkasına düştü. Baktım perdede siyah bir gölge geziyor. Dedim "Allah sineğin ruhu musallat oldu". Daha sonra baktım sinek sakatlanmış ama uçuyor. Korkunç bir görünüm elde etmiş. 'Yarı ölü sinekten korkacaksın' telefon fırlattım sineğe. (Cidden fırlattım).
Benimde başıma bu hadise bir kaç defa geldi. Bu yüzden öldüklerinden kesin emin oluyorum.

Bir keresinde tavandaydı yastığı patlattım koltuğa düştü. Diğer sineği de öldürdüm tavana yapıştı. Dönüp alıp atayım dedim bir baktım koltuğun üstünde yok. Bi vızıltı geldi tavana baktım tavana konmuş bana bakıyor. Tavana yapışan da tavanda yok arkamda uçuşuyor. Bir başka hadisede de öldürdüm koltuğun altına üfledim attım. O gece kulağıma vızıldayıp kaçtı. Bulamıyorum. Koltuğun altına baktım orada da yok. Sonra biraz takip ettim saat sabahın beşine geliyordu. Kulağıma gelip vızıldıyor yatağın arasından altına kaçıyor öbür taraftan çıkıyor yine vızıldıyor sonra yine yatağın altına kaçıyor. Bekledim tam çıkarken kafasına indirdim. Ama bu sefer öldü. Perti çıkmıştı.

Bu yüzden önce vururum düşer sonra yine vururum ardından peçeteye alır bir de peçetedeyken vururum.