Uzay Merakı [Acemilik Videomuzun 2.si :D]

AyLev

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
MineTürkFilm

2. Filmimiz Uzay Merakı YepYeni FAIL lerler Geldi :sırıtmak:
Hem Komedi Hem Aksiyonlu Olan Filmimizin Yayınlandı

BÖLÜM1
BÖLÜM2
BÖLÜM3
KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLER

Başvuru Yapmak Mı İstiyorsun ?
Başvuru Skype Den Yapılacaktır

Facebook:/MineTurkFilm
Youtube:/MineTurkFilm[DOUBLEPOST=1373970051,1373901884][/DOUBLEPOST]Videomuzla İlgili Eleştri Yaparmısınız ?[DOUBLEPOST=1373981018][/DOUBLEPOST]Yeni Bölüm Eklenmiştir İyi Seyirler :)[DOUBLEPOST=1374152362][/DOUBLEPOST]Final Bölümü Eklenmiştir İyi Seyirler :)[DOUBLEPOST=1374241214][/DOUBLEPOST]Kamera Arkası Görüntüler Eklenmiştir İyi Seyirler

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gayet başarılı. Başarılarınızın devamını dilerim. Bir dahaki videoyu bekliyorum. :)

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonunda Biri Yorum Attı
Sağ Ol :)
Yeni Filmde Yolda Merak Etmeyin :sırıtmak:
Önemli değil. Bu arada Uzay Merakını izlerken baya bi güldüm :D Komik yapmışsınız.[DOUBLEPOST=1374345196,1374344762][/DOUBLEPOST]70 görüntülenme var ama sadece ben yorum yapmışım. Üye olan arkadaşlara sesleniyorum beğendiyseniz bir beğen tuşuna veya yorum atın. Arkadaş o kadar uğraşmış

AyLev

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Önemli değil. Bu arada Uzay Merakını izlerken baya bi güldüm :sırıtmak: Komik yapmışsınız.[DOUBLEPOST=1374345196,1374344762][/DOUBLEPOST]70 görüntülenme var ama sadece ben yorum yapmışım. Üye olan arkadaşlara sesleniyorum beğendiyseniz bir beğen tuşuna veya yorum atın. Arkadaş o kadar uğraşmış
İlgin ve Kendi Görüşünü Belirttiğin İçin Teşekkürler :)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Kamera Arkası görüntülerde sona koptum :D diğer videolarınızı heycanla bekliyoruz.