Uzayda Yasam v2 Cikti Daha Büyük Ve Daha Eglenceli [+Resim] [+Link]

Kaan_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Uzayda Yasam V2 Sonunda Cikti iyi Eglenceler
Link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Uyari : Baska Yerde Dogarsaniz /tp isim -118 242 265 Yaziniz

uzayin Tamamen Görünüsü

Dunya Görünüsü

Görev Tablosu !!

Kurallar Ve Nasil Oynanir !!

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam anlamıyla berbat. 15 dk'de yapabiliceğim(fazlasyıla) bir map. Zaten aynı konuyu 3 yerde açarak spam yapmışsını. Birde virustotal linki yok.

metinzeki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mapı indirmedim ama uzay görünümü vermek için worldpainterla biomesini end olarak ayarladığın zaman hava kararıyor.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam anlamıyla berbat. 15 dk'de yapabiliceğim(fazlasyıla) bir map. Zaten aynı konuyu 3 yerde açarak spam yapmışsını. Birde virustotal linki yok.

Yalnız emeğe saygı. Böyle şeyler konuşmayalım. Bu yıkıcı konuşmadır. Yapıcı konuşalım biraz. Mesela;

"Kardeş sen biyomda hata yapmışsın" gibi. Hatalarını anlatalım. Adamın şevkini kırmayalım! Spam konusu bende de oldu, internetinde sorun da olabilir. Virüstotalde haklısın.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Biraz ağır olmuyor mu? Beğenmedim, kendini geliştirmelisin diyerek açıkları söylemelisin. Kurallara uymadıgı içinse sadece rapor et.

emir 388

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yerinde Olsam Virüs Total Koyardım
Konunu Taşırlar Tekrar Açmak Zorunda Kalırsın Ve Uyarı Sayısı Artar Artınca Eyer Bir Çekilişte 5 Uyarıdan Fazla Olanlar Katılamaz Yazıyorsa O Çekilişe Katılamassın Ama Güzel Olmuş