Uzaylı diye bir şey varmı ??

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben uzaylıların yaşadığına az uz inanıyorum.Neden mi çünkü bir kaç sene önce dünyaya ufo düşmüş.Bunu yalanlamışlar ve Area51'e koymuşlar.Aslında doğrumu bilmiyorum ama öyle duydum.
Eğer elinizde kesin bir bilgi varsa söyleyiniz.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Teknik olarak uzaylı olma ihtimali yüsek tabi mikroskobik ortamda, insan boyutunda veya daha büyük bir şey olarak varmıdır bilemem .-.

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bilim adamlarının tespit edemediği birşeyi buldum !
Dünya uzayda olduğuna göre bşzde uzaylıyız demek ki uzaylılar var ! Sadece dalga geçiyorum neyse :D İnsanlar dışında yaşayan uzaylılar varmı diye açtım.Biri çıkıp inek falan derse vallaha söverim :D

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Bence var Mars'da üj mlyar yıl önje filan su varmş yaşam varmış beyaw
Kısaca sen ben o biz siz onlar(bütün şahıslar) uzaylıyıq qardeşiiiizzz

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- bu konuya bakınca masamdaki su şişesi titremeye başladı![DOUBLEPOST=1414883422,1414883362][/DOUBLEPOST]GERÇEK UZAYLI GÖRÜNTÜSÜ:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bu bebek sürekli beşiğinde kendi kendine konuşuyormuş ailesi küçük diye aldırış etmiyormuş fakat bir gün annesi videoya kaydetmeye başlamış ve arkasında :p

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Uzaylıların dini açıdan olup olmadığına bir bakacak olursak Kuran'da bir nevi olduğu açıklanan şeylerdir, şu ayetlerden anlayabiliriz;
1- Her dâbbe (kımıldayan, canlı) su’dan yaratıldı .
(öyleyse uzayda her yerde su var)
2- Dâbbenin (kımıldayanın, canlının) bir kısmı karnı üzerinde gider, yâni sürüngendir .
3- Dâbbenin (kımıldayanın, canlının) bir kısmı iki ayağı üzerinde gider .
4- Dâbbenin (kımıldayanın, canlının) bir kısmı dört üzerinde gider . (dört ayaklılar ve iki ayak, iki kol üzerinde giden maymun türleri gibileri)
Kur’ân’da târif edilen dâbbe (kımıldayan, canlı) târifi budur. Göklerde, uzayda var olan hayat budur. Yâni dünyâdaki hayat gibidir uzaydaki hayat.

1- Kur’ân’ın 16’ncı sûresi olan Nahl sûresinin 49’uncu âyeti :
“ve Allâh’a secde eder ne (var) göklerde ve ne (var) yer(yüzün)de dâbbeden (kımıldayandan, canlıdan) ve melekler ve onlar büyüklenmezler .”
2- Kur’ân’ın 42’nci sûresi olan şûrâ sûresinin 29’uncu âyeti
“ve O’nun (Allâh’ın) âyetlerinden (belirtilerinden) , yaratılış
(tarz)ı gökler ve yer(yüzünü)n ve ne yaydı o ikisinde dâbbeden (kımıldayandan, canlıdan) ve o (onların)toplanmalarına dilediğinde kadîr (çok iyi ölçüler koyan) .”

Elbette tartışılır var mıdır yok mudur, açık açık belirtilmiyor lakin ufak ufak bilgiler verilmiyor değil. Bilimsel olarak bakarsak uzaylıların olmaması gibi bir durum söz konusu değildir. Evren sonsuz, sonsuz gezegen var ve neredeyse sonsuz (13 milyar) zaman önce oluştu. Biz insan ırkı bu evren oluştuktan kim bilir kaç milyar yıl sonra oluştuk. Bizden önce ve sonra oluşanları da hesaba katmak gerek. Mikroskobik uzaylılarda vardır, bizim boyutumuzda uzaylılarda. Şu denklem konuyla alakasız da olsa sanki her şeyi açıklıyor
Sonsuz > Sonsuz > Sonsuz
Kısacası bir sonsuzda hiçbir şey bir birine eşit değildir, bizim gibi uzaylılarda olabilir, bizden çok farkı uzaylılarda olabilir veyahut neredeyse bizle aynı olan uzaylılarda olabilir. Unutmayın, her saniye yeni gezegenlerin oluştuğu bir evrende bulunuyoruz, bir sonsuzlukta sadece 1 dünyanın ve 1 ırkın olması imkansızdır. Unutmayın, Allah her şeyi bir düzene göre yaratmıştır.