Uzaylılara inanırmısınız?

Uzaylılara inanıyormusunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    52

Ancalagon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
aynn çok ilginç bişibn şu anda onunla ilgili şeyler araştırıyorm bulursam sebebini sölicem :S
Bazen bilmeden astral seyahat yaparsIn yada hayal gorursun boyle olur bazen oylece duran eldivenin parmaklarI hareket eder bunlar ya 3 harflilerin i$idir yada hayaldir hayal gucumuzun bize oynadIgI oyunlardIr

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben evet ve hayır arasında kaldım :bilmiyorum: Olabilirde olmayabilir de.[DOUBLEPOST=1374053704,1374053542][/DOUBLEPOST]
Ben Uzaylılara İnanıyorum Hatta Bir Gün:
Geçen Sene ki ramazanın son günlerinde halamdaydım Gece 11- 12 gibi kuzenimle dışarda balkonda gökyüzünde bakıyoruz şakalaşıyoruz felan sonra gökyüzüne yarım yamalak sarı bir yuvarlak çıktı hızlı şekilde dönerek bi sağa bi sola gidiyordu baya bi uzaklaşınca yuvarlak nokta kadar kaldı ondan sonra biz ona bakarken birden tık kayboldu Çok Korktum :( .S

Bi Olay Daha Var Çok İyi Hatırlıyorum Size Çok Saçma Gelicek İnanmıycaksınız Biliyorum Ama Bn Paylaşmak İstiyorum 5 yaşındayken memeleketimde yalova da gece 10 gibi uyumaya gittim tabi bn 5 yaşındayken çok korkaktım annemle yatardım :sırıtmak: sonra böle gecenin 3ü diye biliyorum fasdşfasdşf sesler gelmeye başladı bnde uyandım karşımda 3 tane zombi renginde hayalete benzer bir şey kapıdan içeri ye doğru zombi yürüyüşüyle yavaş yavaş geliyorlardı sonra korkudan annemi uyandırdım annem bir şey görmüyor ben korkudan duvara yaslandım annem ışığı açtı hiçbir şey görmüyorum felan dedi sonra dibime kadar geldiler birden kayboldular

O Günden Beri O Odada Kalmıyorum Zaten Antalyaya Taşındık Bnde 6-7 yaşlarında bir oh çektim :s

Gerçekten Çok İlginç ve korkunçtu :s

O gördüklerin büyük bir ihtimal hayaldir.Ben 6 yaşındayken bodrum katı olan bir apartmanda oturuyordum.Bodrumda çamaşır makinesi vardi.Annemle aşağa indiğimde merdivenlerden garip garip ayak sesleri geliyordu.Düşündüğüm zaman geliyor,düşünmediğim zaman gelmiyor.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ya uzaylılara göre bizde uzalıyız :D inek, köpek, koyun olduğu gibi uzaylılarda bir hayvandır belki :p başka gezegenlerde yaşıyorlardır koskoca evrende sadece dünyada yaşam olduğunu sanmıyorum.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben evet ve hayır arasında kaldım :bilmiyorum: Olabilirde olmayabilir de.[DOUBLEPOST=1374053704,1374053542][/DOUBLEPOST]

O gördüklerin büyük bir ihtimal hayaldir.Ben 6 yaşındayken bodrum katı olan bir apartmanda oturuyordum.Bodrumda çamaşır makinesi vardi.Annemle aşağa indiğimde merdivenlerden garip garip ayak sesleri geliyordu.Düşündüğüm zaman geliyor,düşünmediğim zaman gelmiyor.

Haklsın Kardeş Böle Şeyler hayal gücüdür Ama Kesin Olasıkıkla Bn Hayal Gücü Demiyorum :\ Ama %1 ihtimal hayal gücü olabilir diyorum :uğraş:[DOUBLEPOST=1374054507][/DOUBLEPOST]
Ya uzaylılara göre bizde uzalıyız :sırıtmak: inek, köpek, koyun olduğu gibi uzaylılarda bir hayvandır belki :p başka gezegenlerde yaşıyorlardır koskoca evrende sadece dünyada yaşam olduğunu sanmıyorum.

Bn Bir Fotoğraf Gördüm Adamlar Kertenkele Ye benzeyen bi uzaylı gördüm dediler

Resim: http://www.forum.gamer.com.tr/wp-content/uploads/2013/05/mars-kertenkele.jpg

Eğer Pek Anlamadıysan Videoda Koymuşlar Onuda Paylaşim

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
Ben uzaylılarla konuşabiliyorum kız arkadaşım bile var gözümü kapatıyorum ve iletişime geçiyorum sorusu olan varsa sölesin.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok Akıl Karıştırdı En İyisi Ben 3 adım ileri atıp buçuk adım geri Atim ;P :S