Uzaylılara inanırmısınız?

Uzaylılara inanıyormusunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    52

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sorularım var.
1.ncisi Uzaylılar bizden ne istiyor.
2.nicisi onlarda çok ileri teknoloji var mı?
3.nicisi onlar beni görebilirler mi ve nasıl ve niçin

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
Sorularım var.
1.ncisi Uzaylılar bizden ne istiyor.
2.nicisi onlarda çok ileri teknoloji var mı?
3.nicisi onlar beni görebilirler mi ve nasıl ve niçin
1.Uzaylılar bizden bir şey istmiyor.Bizi izliyorlar ve gözlemleyip rapor ediyorlar.
2.Evet çok ileri teknolojileri var mısır pramitlerini onlar yaptı.Bazı yerlerde taşlardan oluşan yapılar oluyor örnek olarak bir hava gözlem yeri vardı eski zamanlarda kullanılan onlar enerji yerleri şimdi artik enerjisi tükendiği için kullanılmıyor.Enerji yerleri benzin istasyonu gibi bir şey.
3.İsterlerse görebilirler ama sizin gibi normal insanları gözlemlemiyorlar yetkileliri askerleri.Alişveriş merkezleri arada gözlemlemek için insanlar seçiyorlar.Teknolojileri çok ileri uzaydan bizi rahtlıkla görebiliyorlar.İnsanların nasıl yaşadıklarını görmek ve eski zamanlarından beri nasıl geliştiklerini öğrenmek için.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Başka daha sorularım var.
1.Onlar bizi neden izliyor.
2.bana bir işaret göndersinler.
3.Başka hangi türleri var.
4.Neden bu dünyaya gelmişler?

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
Başka daha sorularım var.
1.Onlar bizi neden izliyor.
2.bana bir işaret göndersinler.
3.Başka hangi türleri var.
4.Neden bu dünyaya gelmişler?

1.İnsanların nasıl yaşadıklarını görmek ve eski zamanlarından beri nasıl geliştiklerini
2.Sen nerde yaşıyonda ben söleyim blackfirenın yaptıklarını ap 1 ay sonra gönderirler.
3.Ben birtek antik uzaylıları biliyorum.O da konuştuğum tür.
4.İnsanların nasıl yaşadıklarını görmek ve eski zamanlarından beri nasıl geliştiklerini-Bazı yerlerde taşlardan oluşan yapılar oluyor örnek olarak bir hava gözlem yeri vardı eski zamanlarda kullanılan onlar enerji yerleri şimdi artik enerjisi tükendiği için kullanılmıyor.Enerji yerleri benzin istasyonu gibi bir şey.

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
Soru 1.
Uzaylılar ile nasıl konuşabilirim.?
ayrıntılı anlat.
2.onlardan bana dünyanın en hızlı internetini bile yollayabilirler mi

1.1ay boyunca yaklaşık 3 saat boyunca onlarla konuşmayı düşün fotoğraflarını bak onları araştır.Görünüşlerini hayal et.geceleri uzun süre uyuma gezin gökyüzüne bak.20. güne doğru sesler duymaya başlayıcaksın.
2. sanki ben istemedim yüksek yetkili bir uzaylıya sölemen gerekir buda nerdeyese imkansız.Ayrıca sana neden versinlerki?

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.1ay boyunca yaklaşık 3 saat boyunca onlarla konuşmayı düşün fotoğraflarını bak onları araştır.Görünüşlerini hayal et.geceleri uzun süre uyuma gezin gökyüzüne bak.20. güne doğru sesler duymaya başlayıcaksın.
2. sanki ben istemedim yüksek yetkili bir uzaylıya sölemen gerekir buda nerdeyese imkansız.Ayrıca sana neden versinlerki?

1.20 gün sonra çıkan sesler uzaylının seslerimi
2.peki onalrın kötü bir amacı varmı :?

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
hep sınırsız internetim olsun istemişimdir.
eğer öyle bir şey olursa inanırım.
Ve sorum daha var.
onlar neye inanıyorlar?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

buna benziyor mu

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
hep sınırsız internetim olsun istemişimdir.
eğer öyle bir şey olursa inanırım.
Ve sorum daha var.
onlar neye inanıyorlar?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

buna benziyor mu

görünüşlerini bilmiyorum sadece konuşuyorlar.[DOUBLEPOST=1374062608,1374062527][/DOUBLEPOST]O kadar soru cevaplayız bir rep verin
kemal teşekkür..

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki Bunlar Biz İstemedikçe Bizi Bırakıyorlarmı ?

Bizim Dediğimizi Anlıyorlarmı

Mesela Ben Çağırdım Benimle Türkçe Konuşurlarmı ?[DOUBLEPOST=1374062813,1374062751][/DOUBLEPOST]Bide Tekmi Geliyorlar Yoksa
1 den fazlamı geliyorlar ?