Uzaylılara inanırmısınız?

Uzaylılara inanıyormusunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    52

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben yok demiyorum varda demiyorum olabilir ama kesin olarak kanıtları yok
:)
isveç ve norvetçe her yil 4 ufo geçiyor [Kanit bilmiyorum bu olayla ilgili ;P] arkasinda turuncu iz birakiyor ve sonra garib bi şekilde direk yok oluyorlarmiş.Çabuk dean la sami çagirin :D [supernatural izliyen bilir]

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler son noktayı abimiz koyuyor uzaylılar var mı veya yok mu bakalım ne söyliyecek ? :alay:

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler history eki ufo huntersi ve antik uzaylıları izleyin altınıza sıcmanız %100

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Pekte önce açılmamış bir konuyu hortlattığım için özür dilerim, 2013 son mesajmış. Fakat yazmam gerekli.
UFO zaten herhangi bir uzay gemisi değildir. "Tanımlanamayan uçan cisim" demektir.

"Uzaylılar" başta olmak üzere "inanılacak" yaratıklar değildir. Kainat dediğimiz yer (Verectus diyebiliriz.) sizin tahmin ettiğinizden çoooook çok daha büyüktür. ÇOK ÇOK BÜYÜK!
Buna genelle uzaylılar "vardır" diyebiliriz. Eğer Ahmet Hulusi'nin sitesine girip, Mustafa Ceceli ile yaptığı röportaj videosunu izleyecek olursanız sizinde aslında doğmadan önce, uzaylı olarak doğma şansınız olabilirdi.
Ayrıca da, hepimiz uzaylıyız. Biz bir evren ekosisteminin merkezi değiliz, Biz Dünya'ya, Dünya Uzay'a, Uzay Evren'e Evren Hiperuzay'a dokunduğu sürece biz 2 kere uzaylı sayılırız. (2 Evren. Bir: Hiperuzay, 2 Burası.)

Eğer inanmak istiyorsanız arkadaşınıza inanın.
"UZAYLIĞĞĞEE!"

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Pekte önce açılmamış bir konuyu hortlattığım için özür dilerim, 2013 son mesajmış. Fakat yazmam gerekli.
UFO zaten herhangi bir uzay gemisi değildir. "Tanımlanamayan uçan cisim" demektir.

"Uzaylılar" başta olmak üzere "inanılacak" yaratıklar değildir. Kainat dediğimiz yer (Verectus diyebiliriz.) sizin tahmin ettiğinizden çoooook çok daha büyüktür. ÇOK ÇOK BÜYÜK!
Buna genelle uzaylılar "vardır" diyebiliriz. Eğer Ahmet Hulusi'nin sitesine girip, Mustafa Ceceli ile yaptığı röportaj videosunu izleyecek olursanız sizinde aslında doğmadan önce, uzaylı olarak doğma şansınız olabilirdi.
Ayrıca da, hepimiz uzaylıyız. Biz bir evren ekosisteminin merkezi değiliz, Biz Dünya'ya, Dünya Uzay'a, Uzay Evren'e Evren Hiperuzay'a dokunduğu sürece biz 2 kere uzaylı sayılırız. (2 Evren. Bir: Hiperuzay, 2 Burası.)

Eğer inanmak istiyorsanız arkadaşınıza inanın.
"UZAYLIĞĞĞEE!"

Hmm.. oq nyse tmm .s .s

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Evren 14,7 milyar yıldır varsa, ve biz 4000 yıla yakın süredir varsak bence bizden çok gelişmiş hatta bizi izleyen uzaylılar vardır ._.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzaylılara inanmayanlar "Galaxy 11: Training" videosuna baksın. Uzaylılara karşı hazırlık yapılıyor. Onlar gelecek. Ve Dünyayı ele geçirmek isteyecekler.