UzayNW | Yetkili Alımları

EasyStrqfe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba dostlar!
Öncelikle bu konu LuckyMC sunucusunun sahibi Ali Arslandan alınıp UzayNWye göre düzenlemiştir.
Yeni açtığım OP Faction sunucusu için Build bazlı ekip arkadaşları arıyorum.
Kafasına göre başvuru yapıp 1 gün girip 2 gün girmeyecek arkadaşlar ile işimiz yok.

Başvuruda bulunmak için uymanız gereken/uyuyor olmanız gereken şartlar:
Eğer 12 yaşından küçükseniz, ekibimizde size yer veremeyiz.
Eğer küfür, argo kullanımına yatkınsanız ekibimizde size yer veremeyiz.
Türkçe yazım kurallarına uymuyorsanız, Türkçe bilginiz düşük seviyede ise ekibimizde size yer veremeyiz.
Günde 4 ila 8 saatlik bir sürenizi sunucuya ayıramazsanız ekibimizde size yer veremeyiz. Sunucu'nun bugları kalkana kadar yetkililer olması çok önemli.
Daha önce hiçbir sunucuda yetkili olma deneyiminiz olmadıysa ekibimizde size yer veremeyiz.

Sunucu adresi: uzaynw.axitrbilisim.com
Hostumuz: Axitr fakat batihosta geçmeye çalışacağız.

Başvuru formu:
Adınız ve Soyadınız:
Yaşınız:
Skype veya Facebook adresiniz:
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:
Sunucuda oynuyorsanız ne zamandan beri oynuyorsunuz?:
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:
Hiç ban veya mute yediniz mi?:
Oyunculara nasıl davranırsınız?:
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:
Buildinizi 10 puan üzerinden değerlendirecek olsanız kaç puan olurdu?:
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:

Örnek form:
Adınız ve Soyadınız:Halis Şen
Yaşınız:17
Skype veya Facebook adresiniz:facebook:halisbaaa
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):EasyStrqfe
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:Yaklaşık 4.5 yıldır
Sunucuda oynuyorsanız ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Açıldığından beri oynuyorum.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Evet Kurucu
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:ClayMC [reklam olmasın diye başka vermiyorum siz verebilirsiniz.]
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Sunucuda oyuncuların seveceği içerikler buildler yapmak istiyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Evet
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Buildimin iyi olduğunu ve saygılı biri olduğunu düşünüyorum.
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Evet
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Ben biraz sinir hastasıyımdır bir şeyi 2-3 kere söylersem biraz kızabilirim.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet
Buildinizi 10 puan üzerinden değerlendirecek olsanız kaç puan olurdu?:[Örnek] 4
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Hayır

Başarılar.
Halis Şen
UzayNW Sunucu Sahibi

Fasting

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Alperen Oruç
Yaşınız: 17
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): Fasting
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 5-6
Sunucuda oynuyorsanız ne zamandan beri oynuyorsunuz?:Birkaç gündür.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Evet , birçok kez
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Zaten yetkili olduğum çoğu sunucu kapandı,CandyCraft sunucusunda kısa süre adminlik yaptım.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucu kaliteli olacağa benziyor ve ben de katkıda bulunmak istiyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Saygım ve tecrübem
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Evet
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Samimi,dostça ama gerektiğinde cezasını da kesebilen
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet
Buildinizi 10 puan üzerinden değerlendirecek olsanız kaç puan olurdu?: 7,5
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Bazı şeyler var.

meteking

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başvuru formu: öncelikle sa
Adınız ve Soyadınız: Metehan ak**
Yaşınız:14
Skype veya Facebook adresiniz: siz verin benimki çıkmıyor
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): LordSebax
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 6
Sunucuda oynuyorsanız ne zamandan beri oynuyorsunuz?: oynamadım
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: starmc starcraft osmanlı mc ama hepsi kapandı
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: sizinle çalışmak bir onurdur
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: evet hemde çok iyi
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: kişilik özelliğim terbiyem
Hiç ban veya mute yediniz mi?: her insan hata yapar değilmi?
Oyunculara nasıl davranırsınız?: onunla kardeş olurum
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): haşa sümme haşa
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: evet
Buildinizi 10 puan üzerinden değerlendirecek olsanız kaç puan olurdu?: 8
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı? illaki olur.. :)

Bu arada server açıkmı?

EasyStrqfe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server ipsi değişecek şuanlık givecraft.axitrbilisim.com adresine gelirmisiniz hemen deneyelim sizi.

EasyStrqfe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Alperen Oruç

Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): Fasting
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 5-6
Sunucuda oynuyorsanız ne zamandan beri oynuyorsunuz?:Birkaç gündür.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Evet , birçok kez
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Zaten yetkili olduğum çoğu sunucu kapandı,CandyCraft sunucusunda kısa süre adminlik yaptım.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucu kaliteli olacağa benziyor ve ben de katkıda bulunmak istiyorum.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Saygım ve tecrübem
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Samimi,dostça ama gerektiğinde cezasını da kesebilen
Buildinizi 10 puan üzerinden değerlendirecek olsanız kaç puan olurdu?: 7,5
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Bazı şeyler var.
Builder olacaksınız yanlış anlamadım değilmi?

KraLTunahaNC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Tunahan Çetinkaya
Yaşınız:13
Skype veya Facebook adresiniz: Skype Adresim:gamertunahan
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): KraLTunahaN
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 5 Yıldan Beri Minecraft Oynuyorum.
Sunucuda oynuyorsanız ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Hayır Sunucunuzda Daha Önce Oynamadım.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır Olmadım.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Daha Önce Kendi Serverlerim Oldu.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet Hazırım!
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuzu Güzel Buldum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Ben Günlük Hayatımda da Çoğu İnsanla Anlaşabiliyorum Ve Sunucunuzdaki Yetkili Kadrosu İle Anlaşabileciğimi Düşünüyorum.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Güvenilir,Sadık,Pes Etmeyen Bir Yapım Vardır.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Daha Önce Hiçbir Sunucudan Ban Yemedim Ama Bir Kaç Kez Mute Yedim Ama Hepsinin Sebebi Spam (Flood) Yapmamdı.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Oyuncular Bir Sunucunun Hazinesidir.Onlar Olmadan hiçbir şey Başarılmaz. Tüm Oyunculara Saygım Vardır. Hepsi İle Güzel Anlaşacığımı Düşünüyorum.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Ayda Yılda Bir Kez Küfür Ederim Buda Çok Sinirlendiğimde.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet Tüm Yetkililer Veya Oyuncularla İyi Anlaşırım.
Buildinizi 10 puan üzerinden değerlendirecek olsanız kaç puan olurdu?: 7 Puan Verirdim.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Sunucunuzda Oynamaya Başladığımda Karar Vericeğim.

JeanBX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başvuru formu:
Adınız ve Soyadınız: Orhun Gök**
Skype veya Facebook adresiniz: Skype : IOrhunGkc
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): IOrhunGkc
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 6
Sunucuda oynuyorsanız ne zamandan beri oynuyorsunuz?:Yalan Soylemeyeyım Hıc Oynamadım
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hıc Oynamadımgım Iıcn Hayır.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Baya Olmusumdur cunku 6 senedir onyuyorum
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Tabikide Onun İçin Formu Doldurdum
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Guzel Ve Elverişli Konu Acmısısnız Ozenmısısnız Inanıyorumkı Serveırnezede Ozenmıssınızdır.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Benı Dgıer Oyunculardan Ayıran Sey Saygılı , Terbiyeli Ve Bilgili Olmamdır.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Hayır
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Cok iyidir
Buildinizi 10 puan üzerinden değerlendirecek olsanız kaç puan olurdu?:7
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Yok

ozgurcetin2010

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Başvuru formu: öncelikle sa
Adınız ve Soyadınız: Özgür Cetin
Skype veya Facebook adresiniz: Skype :ozgurctn24
Adınız ve Soyadınız: Özgür Çetin
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): Skurt
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 4
Sunucuda oynuyorsanız ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 20 gün
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Evet Admin Mod Ve rehber
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: KahramanCraft Ve StatsCraft
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: sizinle çalışmak bir onurdur
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: evet hemde çok iyi
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Yardımseverliğim ve saygım
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Bir Kere mute Anneme küfür etmişlerdi kendimi tutamadım :D
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Büyüğümse Saygı Küüğümse kardeşlik Gösteririm
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır Çok Onlar ederlerse
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: evet
Buildinizi 10 puan üzerinden değerlendirecek olsanız kaç puan olurdu?:6
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı? illaki olacaktır

Geri Donerseniz Sevinirim

EasyStrqfe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostlar meteking adlı forum kullanıcısı, bana buildinin 7,5 olduğunu söyledi , fakat sunucuya geldiğinde ve onu denediğimde sadece küçük birşeyi bile yapamadı. Lütfen böyle amatör arkadaşlar yorum atmasın bu arada builder ve rehber alımları hala devam ediyor 1 kişi build 2 kişi rehber olacak şekilde.

SerhatRs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başvuru formu:
Adınız ve Soyadınız:Raif Elber
Yaşınız:16
Skype veya Facebook adresiniz:https: //

Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN)DAHA BAKAMDIM GİRDİĞİMDE WHİTE LİSTTEYDİ
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:6 ama 2 yıl ara verdim simdi yeni başladım
Sunucuda oynuyorsanız ne zamandan beri oynuyorsunuz?:0 gün 0 saat 0saniye 0salise
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:2Başkurucu 3 kurucu 5 adminlik 8 Mod 1 Builder
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Yeni serverlerda cünkü oraları geliştirmek istiyorum
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?Oraları geliştirmek istiyorum Ve bir ailenin kadrosuna girmek istiyorum
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Evet
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Ban Yedim o da yalanlama üzerine kil aura
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Elimden Geldiğince Sabırlı davranırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır çok kullanmam
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet
Buildinizi 10 puan üzerinden değerlendirecek olsanız kaç puan olurdu?:6.5
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?Servera bakmam lazım cok seyde olabilir azda hiçde

givecraftı whti listten alırmısınız

Rhieveking

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başvuru formu: SA
Adınız ve Soyadınız: Furkan Elmas
Yaşınız: 13
Skype veya Facebook adresiniz: Burak.elmass
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): Rhieve
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 5 yıldır
Sunucuda oynuyorsanız ne zamandan beri oynuyorsunuz?: açıldığından beri
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: AlpinoNW.nitrado.net
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet hissediyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Bu sunucuya güzel şeyler kazandıracağıma inandığım için sunucuda yetkili olmak istiyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: İnsanlarla aram iyidir anlaşabilrim
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Saygılı olmam ve builder yeteneğim
Oyunculara nasıl davranırsınız?: İyi davranırım ama haddini aşıyorsa biraz sinirlenebilrim
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Anlaşırım
Buildinizi 10 puan üzerinden değerlendirecek olsanız kaç puan olurdu?: 9
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Sunucuya birçok şeyin eklenmesini istiyorum örneğin kredi sistemi v.b birde warpları birlikte yapalım istiyorum